עזרה מחפשת המלצה לשמאי טוב לביטוח

• הוסף לסימניות
השאלה אם הם יקבלו את השמאות שאת תביאי להם
אני בדרך כלל תמיד אחרי שהיה אצלי שמאי
ביקשתי לשנות את הסכומים
חלק הגדלתי וחלק הקטנתי
אני מקוה שכן,
היתה נזילה הם שלחו המון!! בעלי מקצוע לאתר ולא מצאו.
הבאתי מישהו פרטי - והוא מצא
עכשיו אני רוצה להביא שמאי
ולבקש מהם שישלמו גם את השמאי וגם את עלות הבדיקה הפרטית

• הוסף לסימניות
אני מקוה שכן,
היתה נזילה הם שלחו המון!! בעלי מקצוע לאתר ולא מצאו.
הבאתי מישהו פרטי - והוא מצא
עכשיו אני רוצה להביא שמאי
ולבקש מהם שישלמו גם את השמאי וגם את עלות הבדיקה הפרטית
חשבתי שמאי בשבל ביטוח תכולה

• הוסף לסימניות
אודה להמלצות
עכשיו היה לי בעיה רצינית ונזק גדול
הביטוח סינן אותי ועשה ממני צחוק
הזמנתי שמאי פרטי תותח והוא הרים את הביטוח על הרגליים, דאג שישלחו מאתר רציני שמצא את הבעיה ושכל הנזקים שבדירה יתוקנו + צביעה של כל הבית

• הוסף לסימניות
עכשיו היה לי בעיה רצינית ונזק גדול
הביטוח סינן אותי ועשה ממני צחוק
הזמנתי שמאי פרטי תותח והוא הרים את הביטוח על הרגליים, דאג שישלחו מאתר רציני שמצא את הבעיה ושכל הנזקים שבדירה יתוקנו + צביעה של כל הבית
מי השמאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה