שאלה מחפשת המלצה עדכנית לקבלן

• הוסף לסימניות
אני מחפשת המלצה עדכנית לקבלן, לצורך הרחבה + שיפוץ פנים.
קבלן יהודי, עבודה עברית או לפחות לא פלסטינית.
מגיע לאזור גוש עציון ויש סיכוי שיהיה פנוי בקרוב.
עובד עם קבלות.
לא חאפר, מישהו שמקפיד על בטיחות, תקנים וכיוצא בזה.
עבודה ברמה גבוהה עם תשומת לב לגימורים.
אם אתם מכירים קבלן מומלץ ואמין שעונה על הדרישות, אשמח לקבל פרטי קשר. תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת המלצה עדכנית לקבלן, לצורך הרחבה + שיפוץ פנים.
קבלן יהודי, עבודה עברית או לפחות לא פלסטינית.
מגיע לאזור גוש עציון ויש סיכוי שיהיה פנוי בקרוב.
עובד עם קבלות.
לא חאפר, מישהו שמקפיד על בטיחות, תקנים וכיוצא בזה.
עבודה ברמה גבוהה עם תשומת לב לגימורים.
אם אתם מכירים קבלן מומלץ ואמין שעונה על הדרישות, אשמח לקבל פרטי קשר. תודה מראש :)
אשמח לדעת אם קיבלת המלצה ומצאת קבלן עם עבודה עברית או לכל הפחות לא פלסטינית. תודה.

• הוסף לסימניות
אנחנו באמצע השיפוץ. קבלן יהודי עם פועלים אוזבקים בעיקר. לעיתים רחוקות הוא מביא ערבים ישראלים.
האוזבקים עושים עבודה יפה מאד.
אבל אני לא ממליצה על הקבלן כי הוא מורח אותנו בזמנים הרבה מעבר למקובל ולא נמצא הרבה בשטח. אנחנו יודעים על פרוייקטים שהוא עושה במרכז ושם מרוצים ממנו, הוא כנראה לא יודע לעבוד ביהודה ושומרון.

• הוסף לסימניות
אנחנו באמצע השיפוץ. קבלן יהודי עם פועלים אוזבקים בעיקר. לעיתים רחוקות הוא מביא ערבים ישראלים.
האוזבקים עושים עבודה יפה מאד.
אבל אני לא ממליצה על הקבלן כי הוא מורח אותנו בזמנים הרבה מעבר למקובל ולא נמצא הרבה בשטח. אנחנו יודעים על פרוייקטים שהוא עושה במרכז ושם מרוצים ממנו, הוא כנראה לא יודע לעבוד ביהודה ושומרון.
תודה. בכל זאת הייתי שמח לקבל פרטי התקשרות. השיפוץ אצלנו הוא יחסית פשוט, לא מדובר בתוספות בנייה, ואף לא בהחלפת כל התשתיות, ולכן סביר להניח שאמור פחות להתמרח. תודה.

• הוסף לסימניות
תודה. בכל זאת הייתי שמח לקבל פרטי התקשרות. השיפוץ אצלנו הוא יחסית פשוט, לא מדובר בתוספות בנייה, ואף לא בהחלפת כל התשתיות, ולכן סביר להניח שאמור פחות להתמרח. תודה.
אשמח לקבל פרטים וחוות דעת על קבלן השיפוצים. אני צריכה שיפוץ פשוט יחסית. תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים וחוות דעת על קבלן השיפוצים. אני צריכה שיפוץ פשוט יחסית. תודה רבה
אם הכוונה היא לקבלן שאת הפרטים שלו קיבלו ממני - אל תתקרבו בשום אופן.
ביקשתי שימחקו את ההודעה שבה כתבתי את הפרטים כדי שאחרים לא יפלו ברשתו.
זה כבר לא "מורח זמנים", הוא פשוט נטש את העבודה (למרות שלא מודה בזה). גם במרכז איפה שהיו מרוצים ממנו הוא כבר לא עובד אלא עושה כאילו.
גילינו בדיעבד שהוא פושט רגל סדרתי ונוכל לא קטן, הצ'קים שלו לספקים חוזרים, חשבונות הבנק מוגבלים, ואפילו לפועלים הוא כבר לא משלם.

• הוסף לסימניות
אם הכוונה היא לקבלן שאת הפרטים שלו קיבלו ממני - אל תתקרבו בשום אופן.
ביקשתי שימחקו את ההודעה שבה כתבתי את הפרטים כדי שאחרים לא יפלו ברשתו.
זה כבר לא "מורח זמנים", הוא פשוט נטש את העבודה (למרות שלא מודה בזה). גם במרכז איפה שהיו מרוצים ממנו הוא כבר לא עובד אלא עושה כאילו.
גילינו בדיעבד שהוא פושט רגל סדרתי ונוכל לא קטן, הצ'קים שלו לספקים חוזרים, חשבונות הבנק מוגבלים, ואפילו לפועלים הוא כבר לא משלם.
לא קיבלתי ולא ראיתי פרטים של קבלן מסוים. אני מתעניינת באופן כללי כדי לקבל המלצה לקבלן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה