עזרה מחפשת המלצה על אוזניות בלוטוס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@אורחת לרגע

אם מחפשים שמע לנגן אז הם פצצה
אבל בשיחה בטלפון לא שומעים טוב
מבחינת שמע הם טיללל

מומלץ מניסיון ממש!
פצצה של אוזניות
חרישה
פחות טובות לפל' טוב למחשב ולנגן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש חנות רשמית של LENOVO בעליאקספרס. הזמנתי לפני חצי שנה.
מצוינות!!
שמע מעולה, בטריה מחזיקה, נגד מים (מניסיון...)
האם אוזניות אלו טובות לשמע בפלאפון?

• הוסף לסימניות
אני קניתי אוזניות TWS מאליאקספרס, עלה ממש זול.
שומעים טוב. איכותי ברמה סבירה. (בינוני עד גבוה)
משתמשת בטלפון חצי טאצ, וזה מתחבר נהדר.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על atun 230 של חברת jbl יש להם סינון מטורף וגם איכות טובה והמון סוללה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@אורחת לרגע

אם מחפשים שמע לנגן אז הם פצצה
אבל בשיחה בטלפון לא שומעים טוב
מבחינת שמע הם טיללל

מומלץ מניסיון ממש!
אני הזמנתי את ה-LP40 וממש התאכזבתי, האוזניית האלו ממש גדולות ביחס לאוזניות רגילות, גם קשה להכניס אותם לאוזניים, וגם הם מכאיבות באוזניים מרוב שהם גדולות.
אולי זה מתאים לאנשים שהחור של האוזן שלהם הוא גדול במיוחד.

אולי אלו שהמליצו על האוזניות האלו התייחסו רק לדגם של הסיליקון, אני הזמנתי את האוזניות אוזן ללא סיליקון בקצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה