עזרה מחפשת המלצה על מדפסת ביתית טובה וחסכונית.

• הוסף לסימניות
בזאפ המחירים יותר זולים
אני כותב מחירים שלי לא של זאפ

• הוסף לסימניות
אני כותב מחירים שלי לא של זאפ
רק ראיתי לנכון לכתוב את מה שכתבתי כי זה נראה לי הפרש משמעותי.
סתם לרעיון, אתה כן אמור להציץ מידי פעם בזאפ או איפשהו כדי לראות מחירים אצל המתחרים.
במקרה הנ''ל למשל, המחירים בזאפ סביבות ה-920 ש''ח, אז אם אתה רוצה לקחת יותר יקר זה סבבה לגמרי, אבל תחשוב על זה שאתה כותב מחיר 1050 זה כבר מרתיע את האנשים לראות 4 ספרות אחרי שהם ראו פחות מזה באינטרנט.
אלא אם כן יש לך לקוחות שבויים שייקנו אצלך גם אם תמכור ב1500, על זה לא דיברתי.
אל תכעס עלי:unsure:

• הוסף לסימניות
סתם לרעיון, אתה כן אמור להציץ מידי פעם בזאפ או איפשהו כדי לראות מחירים אצל המתחרים.
במקרה הנ''ל למשל, המחירים בזאפ סביבות ה-920 ש''ח, אז אם אתה רוצה לקחת יותר יקר זה סבבה לגמרי, אבל תחשוב על זה שאתה כותב מחיר 1050 זה כבר מרתיע את האנשים לראות 4 ספרות אחרי שהם ראו פחות מזה באינטרנט.
אלא אם כן יש לך לקוחות שבויים שייקנו אצלך גם אם תמכור ב1500, על זה לא דיברתי.
אל תכעס עלי:unsure:
איש באמונתו יחיה.
כל אחד יעשה את שיקוליו ויחליט...

• הוסף לסימניות
אפשר המלצה למדפסת ביתית, שחור לבן?
עם סורק, אין צורך בפקס.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נראה לי
אבל אשמח גם לדעת מה הסכום בסוג השני
מה הפער במחיר לכמות דפים
וכמה אורך חיי המוצר בד"כ?
דוג' למדפסת למדפסת לא חסכונית
מדפסת במחיר 350 ש"ח מגיע עם ערכת דיו בקניה ראשונית לממוצע של 200 דף שחור לבן וצבעוני
דיו לאחמ"כ ל-400 הדפסות 105 ש"ח תואם 140 מקורי
יתרונות? מדפסת זולה, 2 מחסניות דיו. חסרונות? דיו יקר!!!
דוג' למדפסת חסכונית
מדפסת במחיר 750 ש"ח מגיע עם ערכת דיו להדפסת 20,000 הדפסות
דיו אח"כ עולה בקבוק של 6000 דף באזור ה-80 ש"ח מקורי
יתרונות?- חיסכון מטורף בעלות המתכלים!
חסרונות?- 4 בקבוקי דיו...
מבחינת פונקציות שניהם אותו הדבר

• הוסף לסימניות
סתם ככה אשמח להסבר מה ההבדל בין מדפסות לייזר להזרקת דיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה