מחפשת המלצה על מורה (אשה) לצילום

• הוסף לסימניות
התבקשתי לשאול אם יש לכם המלצה על מורה תותחית לצילום, מישהי עם הרבה נסיון וכושר הסבר טוב, עדיפות למישהי באזור ירושלים. אשמח להמלצות.

• הוסף לסימניות
אני מלמדת פרטי באזור ביתר. מוזמנת לצור קשר 0547954136

• הוסף לסימניות
רחלי ניימן
אסתר גוטפרוינד- נדמה לי גם מלמדת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;2282865:
רחלי ניימן
אסתר גוטפרוינד- נדמה לי גם מלמדת

רחלי ניימן מלמדת גם צילום רגיל, לא רק וידאו? היא צלמת במקצועה?

• הוסף לסימניות
רחלי ניימן מצלמת רק ילדים ומשפחות.
(למיטב ידעתי לא מתעסקת בכלל בוידאו)

• הוסף לסימניות
אפשר את פרטי ההתקשרות של רחלי ניימן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמש;2282944:
אפשר את פרטי ההתקשרות של רחלי ניימן?

Racheli Naiman 054.842.4549 - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי, אצל רחלי ניימן השיעורים מאוד מעשיים

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות?

• הוסף לסימניות
גם אני מלמדת פרטי / קבוצות קטנות
במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מרגלית ויסברג אלופה אלופה.
מעשי מאד

• הוסף לסימניות
מרגלית ויסברג !!!!!
ממליצה בחום!!!!!
אין על כושר ההסבר שלה.

• הוסף לסימניות
עטרה ויטמן מירושלים
אלופהה!!
גם בלימודי צילום וגם בעיבוד תמונה. שווה!!

• הוסף לסימניות
גמני ממליצה על מרגלית , מניסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה