דרוש מידע מחפשת המלצה על משחת שיניים למבוגרים בטעם מנטה חזק ומרענן שעוזר למניעת ריח רע מהפה.

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת את חברת קולגט, אז אם יש לחברה הזאת משהו כזה אני אשמח מאד לשמוע.
לא מחפשת משחה רפואית,
כן מנטה חזק ועוצמתי(בעבר קניתי, לא זוכרת איזה סוג זה היה)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הם הוציאו בעבר משחה עם כדורי מנטה מתפוצצים.. זה הכי חזק שלהם כמדומני...
אפשר גם לצחצח עם מי פה תיאדנט הצבע הירוק גם חזק מאד.. אפי יותר מהקולגייט

• הוסף לסימניות
הם הוציאו בעבר משחה עם כדורי מנטה מתפוצצים.. זה הכי חזק שלהם כמדומני...
אפשר גם לצחצח עם מי פה תיאדנט הצבע הירוק גם חזק מאד.. אפי יותר מהקולגייט
יש לי משהו עם ריבועים כחולים שרק מלכלך את הכיור..

• הוסף לסימניות
אז אין המלצה על משהו מרענן עם ניסיון???
נפלתי בפח קניתי 2 משחות של קולגייט סוג מסויים,
אפשר לתת אותם לילדים מרוב שזה גרוע...:(

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את אורביטול
ולגבי ריח מהפה שמעתי פעם שרוב הריח מגיע מהלשון. מצטבר רובד חיידקים על הלשון וזה מקור הריח.
בכל צחצוח יש לצחצח גם את הלשון כמה שאפשר פנימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה