דרוש מידע מחפשת המלצה על מתקין וילונות/ חנות וילונות בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על מתקין וילונות/ חנות וילונות בירושלים

• הוסף לסימניות
אני עשיתי וילנות לפני פורים לסלון, כ6 מטר ל2 חלונות. אצל מישהו משלנו.
הייתי מאוד מרוצה מהשירות, מהמבחר, מהמהירות, וכמובן גם מהמחיר. (יצא לי 1650 הבד היקר יותר. היה להם אז מבצע, לא יודעת מה המחיר היום.)
מעלה תמונות לפני ואחרי למען ההמחשה...

קבצים מצורפים

• IMG-20220220-WA0024.jpg
    IMG-20220220-WA0024.jpg
    KB 112 · צפיות: 38
  • IMG-20220220-WA0025.jpg
    IMG-20220220-WA0025.jpg
    KB 96.8 · צפיות: 43
  • 20220331_113137.jpg
    20220331_113137.jpg
    KB 509.1 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
האם הוילון הזה (שרכשתם)
יש בו 3 קיפולים שתפורים יחד ?
אניחנו מחפשים משהו שיתלה יפה אבל לא מהפשוטים מאד שהם מתעופפים ושקופים.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
האם הוילון הזה (שרכשתם)
יש בו 3 קיפולים שתפורים יחד ?
אניחנו מחפשים משהו שיתלה יפה אבל לא מהפשוטים מאד שהם מתעופפים ושקופים.
תודה רבה.
לא הבנתי בדיוק את השאלה.
יש בד פי 3 מאורך הוילון, ולגבי התפירה של הקפלים- אפשר לבחור מתוך 3-4 סוגים (נראה לי היה שם משהו עם 3 כפלים, לא זוכרת בדיוק...)
הוילון ממש עומד יפה, ומבחית השקיפות היה להם 2 רמות שקיפות, אנחנו לקחנו את האטום יותר (טיפה'לה שקוף)

• הוסף לסימניות
ענית לי בדיוק על השאלה.
תודה.
אגב, הוא מירושלים/בני ברק או איפה ?
אנחנו גרים בבית שמש.
או שיש לכם המלצה על מישהו מבית שמש עם מבחר, איכות ומחירים הגונים.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הכי טוב שתדבר איתו.
לדעתי הוא לא מירושלים, אלא מאזור ירושלים..
השירות מעולה, הגיעו אלי הביתה קודם למדידות, להראות בדים ולתת הצעת מחיר ללא התחייבות

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה