מחפשת המלצה של פורמייקה בצבע לבן לארונות מטבח

• הוסף לסימניות
איזה פורמייקה הכי פרקטית מבחינת כתמים, לא מקבל טביעות אצבע, הכי פחות מקבל לכלוך
תודה רבה אשמח לתגובות מניסיון או הבנה וידע בעניין

• הוסף לסימניות
פורמייקה מסוג נאנו מט.
לא מקבלת טביעות אצבעות. המראה מט אמיתי בלי השתקפויות אור.
אמנם יקרה יותר אך המראה המתקבל הוא יפה הרבה יותר מכל פורמייקה.
יש לכל חברה גוונים שונים של לבן. תצטרכי לראות בעין למה את מתחברת.

ציטוט מהאתר של בלורן
מה יתרונות הננו ?

שמירה על שכבת ההגנה של דלתות ומגירות המטבח, הגנה מפני שריטות וטביעות אצבע. הננו מעניק לציפוי תכונת אנטי הידבקות, דוחה כתמים, מאפשר פשטות בניקיון, שמירה על סביבה סטרילית והכי חשוב מראה מושלם לאורך שנים רבות.

• הוסף לסימניות
לפורמקס יש סדרה כמדומני 400 A
עם הדפס , מן חספוס. לא חלק בכלל
מדהים. לא צריך לנקות בכלל!
(לפעמים בזווית של שמש או אור, כן רואים לכלוך, אבל מתנקה בקלות)

• הוסף לסימניות
פורמייקה במרקם שנקרא 'טפ'.
הכי גרוע זה ננו.

• הוסף לסימניות
פורמייקה במרקם שנקרא 'טפ'.
הכי גרוע זה ננו.
וואו זה ממש מפליא שזה מה שאתם אומרים שמאתי כל כך הרבה המלצות על ננו
אתם יכולים לפרט למה לא?ומה זה טפ באיזה חברה אני קונה את זה מה מיוחד בז?

• הוסף לסימניות
וואו זה ממש מפליא שזה מה שאתם אומרים שמאתי כל כך הרבה המלצות על ננו
אתם יכולים לפרט למה לא?ומה זה טפ באיזה חברה אני קונה את זה מה מיוחד בז?
טפ זה הכי סטנדרט שיש.
ננו תנסו לנקות מטבח ננו פעם אחת.
סיפור מאתמול בערב: מטבח ננו שעשיתי הלקוחות הביאו חברת ניקיון והמטבח נשאר עם כתמים, אני הולך בעצמי שבוע הבא לנקות להם ולהדריך אותם איך לנקות להבא, זה לא הולך להיות קל.

• הוסף לסימניות
טפ זה הכי סטנדרט שיש.
ננו תנסו לנקות מטבח ננו פעם אחת.
סיפור מאתמול בערב: מטבח ננו שעשיתי הלקוחות הביאו חברת ניקיון והמטבח נשאר עם כתמים, אני הולך בעצמי שבוע הבא לנקות להם ולהדריך אותם איך לנקות להבא, זה לא הולך להיות קל.
גם בצבע לבן אתה ממליץ על טפ?
אני בדיוק ניסיתי להשיג אותך אני רוצה לשלוח תוכנית סופית של המטבח שלנו ולגבל הצעת מחיר
איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
גם בצבע לבן אתה ממליץ על טפ?
אני בדיוק ניסיתי להשיג אותך אני רוצה לשלוח תוכנית סופית של המטבח שלנו ולגבל הצעת מחיר
איך אני עושה את זה?
a#heharashia.co.il
0584133920

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאני כן צריכה חלק, זה ההדמיה מה יכול להתאים בצבע לבן אבל הכי פרקטי שיש?

קבצים מצורפים

• Kitchen Final 1.png
    Kitchen Final 1.png
    1.9 MB · צפיות: 130
  • הוסף לסימניות
ארפא 0001 טפ לבן קלאסי ואיכותי מאד עשיתי עם זה עשרות מטבחים
זה לא מאד לבן אלא מעט אוף ווייט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה