דרוש מידע מחפשת המלצות לטיולון חזק ואיכותי

• הוסף לסימניות
לאחר 4 שנים שימוש מאסיבי בעגלת הטיולון ג'ויה בריסק
נאלצים להפרד ממנו בצער רב.

אני אישית ממליצה בכל פה על הטיולון הזה! השתמשנו בו שימוש יומיומי, כולל העמסות וקניות, מדרגות וטיולי שטח...
והוא החזיק מעמד אוהווו. ועם נקיון תקופתי המשיך להראות טוב!

היות והשילדה התחילה לחרוק ולהתנדנד
אנחנו רוצים לחדש טיולון לפסח!

היינו קונים אותה שוב אך בא לנו להשתדרג ולשנות....
ע"כ נשמח לכל המלצה שהיא לטיולון אפילו עוד יותר טוב, כמובן שיכלול את כל המעלות והשימושים שעשינו בנוכחית

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
@אני1000 אשמח לשמוע איך ניקית אותו.
יש לי כזה טיולון שנראה מזעזע. אני ממש מתביישת ללכת איתו, ולא מצליחה לנקות כי הריפוד לא נשלף.

• הוסף לסימניות
בוגבו בי!
יקר אולי כטיולון אבל שווה..
משתמשת יום יום במשך 4 שנים
3 ילדים
קניות כבדות כמו ירקות בקבוקים וכו׳
והעגלה פשוט מצויינת!!

• הוסף לסימניות
יש לי מקלרן כבר 4.5 שנים בשימוש יומיומי והוא נוח וכייפי.
ואין שום השוואה לבוגבו בי שיש לי אותה עכשיו חדשה היא הרבה פחות נוחה בהליכה ברחוב, יותר כבדה ופחות נוחה בעליה במדרגות.

• הוסף לסימניות
לגבי המקלרן, יש כמה סוגים הבנתי.
אשמח לשמוע על הדגם המומלץ המדויק

כמו כן, לגבי הנקיון של גוי'ה, הכנסתי למקלחת, שיפשפתי עם מברשת\סקוטש' עם קצת שמפו [מרוויחים גם ריח טובבבב]
ויום שלם ליבוש בחוץ...

• הוסף לסימניות
לגבי המקלרן, יש כמה סוגים הבנתי.
אשמח לשמוע על הדגם המומלץ המדויק

כמו כן, לגבי הנקיון של גוי'ה, הכנסתי למקלחת, שיפשפתי עם מברשת\סקוטש' עם קצת שמפו [מרוויחים גם ריח טובבבב]
ויום שלם ליבוש בחוץ...
דגם XT אם אני לא טועה
זו עם הגלגלים הקטנים ממש לא מומלצת

• הוסף לסימניות
הבעיה במקלרן היא שהידיות מאוד גבוהות.
לי יש פג נראה לי סי חמש כבר שבע שנים ושלושה ילדים וממליצה עליו מאוד מאוד.
קל, נוח לתינוק שזה דבר שהרבה עגלות יוקרתיות לקויות בו, הכל מתכבס בקלות!, חמישה מצבים, קל מאוד להוביל, בקיצור... עגלה אלופה.
בשעתו היא עלתה לי 1100 שח בנסיכונת בירושלים.
לפני שלוש שנים החלפתי את הגלגלים שנשחקו בעלות של 200 שח והיא ממש חדשה.

• הוסף לסימניות
יש לג'ויה דגם חדש, מזכיר קצת את היויו (מתקפל קטן ובקלות)
אני אישית מתכננת לקנות אותו אחרי שימוש מסיבי ומוצלח ב'בריסק'

• הוסף לסימניות
האם רק הג'ויה שלי מסורבלת וכבדה? הילד בן שנתיים וחצי, וכבד ומסורבל להרכיב אותו... אמנם העגלה חזקה וסוחבת, אבל בכלל לא נוחה...
יש לי גם יויו- בינתים שנה, והיא נוחה, קלה, נוסעת בכיף...
היתה לי גם מקלרן דגם XLR - נסעה הרבה יותר טוב מהג'ויה...

• הוסף לסימניות
מניסיון שהיה לי עם יויו ומקלרן טכנו XT

היויו-

מעלות:

• קטנה, קומפקטית, נכנסת לכל מקום, נוסעת במהירות, נראית מדהימה וחדשנית, עדכנית.

חסרונות:

• לילד שמתחיל לשבת היא לא נוחה בכלל כיוון שהיא לא מתיישבת עד הסוף, ואז הילד מנסה לשבת ומושך אתו את המזרן מה שגורם לו כמעט ליפול מהעגלה.
  • בנוסף העגלה לא נשכבת עד הסוף ואם רוצים להרדים בה תינוק זה קשה מאד-מניסיון אישי!!!
  • בנוסף הקשירה של הילד לעגלה לא נוחה בה בכלל-והרבה פעמים הילד מצליח להשתחרר ממנה.
  • ידית עגולה שלא ניתן לתלות עליה שקיות וחפצים מה שגורם לסרבול(גם אם שמים מתלה לשקיות עדיין אין תחליף לעגלה שיש בה ידיות יציבות לתלו שקיות.
  • הגגון קטן-לא חוסם את השמש כמעט. מה עוד שאם נניח תרצי לשים פלאפון בגגון-זה ממש לא בטיחותי ועלול ליפול.
  • בשל גדלה הקטן היא לא תהייה נוחה לילד גדול יותר.

מקלרן טכנו XT
מעלות:
  • יציבה, נוחה, יש לה סל גדול שכייף להכניס בו דברים, גם ידיות טובות יש לעגלה שניתן לתלות בה שקיות, גגון מדהים וגדול-שניתן להניח בו חפצים קטנים אם רוצים+ רוכסן שנפתח עד הסוף לכיסוי מלא מפני השמש.
  • נוסעת טוב, מתקפלת בקלות, העגלה רחבה מספיק ונשכבת עד הסוף מה שמאפשר לתינוק לישון בה בכייף אם רוצים.
  • יש לה מצבי ישיבה-עד לישיבה מלאה(לא כמו ביויו שזה לא מתיישב עד הסוף)
  • נקשרת טוב והילד נראה ומרגיש בטוח בה.
  • יש לה צבעים גם צבעים יפים-ורוד כהה/ כחול שנראים מדהים ואם את קונה מזרן מהמם אז בכלל היא נראית מיליון דולר!
  • מתכבסת בקלות-אני מכניסה לאמבטיה ושוטפת אותה ומייבשת כמוך במרפסת אבל גם ניתנת לכיבוס במכונה.
  • נוחה לתינוק ולילד אפילו עד גיל שלוש +!!!!! הילד יכול לשבת/לשכב בה בכייף אם אין לו כח ללכת גם עד גיל גדול יותר.
חסרונות: מאסיבית יותר מהיויו, וגדולה יותר אבל בשבילי זה לא היה חיסרון בכלל

מסקנה אישית:
אם את רוצה עגלה קטנה קומפקטית, נוחה לנסיעות-היויו מציינת!!!,
אם חשוב לך נוחות לילד/לילדה+שאר הנקודות שציינתי, אני באופן אישי ממליצה בחום על המקלרן טכנו אקס טי(ואין לי אחוזי רווח מהרייטינג שעשיתי להם כאן)

• הוסף לסימניות
מהר מאוד נראת ישנה ומוזנחת.
אם כבר מקלרן
יש היום סילבר קרוס
חיקו את המקלרן
והרבהיותר זולה
תבררי
שמעתי שמרוצים
המקלרן שלי בת כמעט 5 ונראת מעולה.
לאחרונה התחילה לחרוק, כלומר הנבסיעה לא חלקה כמו פעם אבל הולכת עדין יופי.
ושלא תחשבו שנתתי לה מנוחה,היא סחבה יופי ועדין...

• הוסף לסימניות
מניסיון שהיה לי עם יויו ומקלרן טכנו XT

היויו-

מעלות:

• קטנה, קומפקטית, נכנסת לכל מקום, נוסעת במהירות, נראית מדהימה וחדשנית, עדכנית.

חסרונות:

• לילד שמתחיל לשבת היא לא נוחה בכלל כיוון שהיא לא מתיישבת עד הסוף, ואז הילד מנסה לשבת ומושך אתו את המזרן מה שגורם לו כמעט ליפול מהעגלה.
  • בנוסף העגלה לא נשכבת עד הסוף ואם רוצים להרדים בה תינוק זה קשה מאד-מניסיון אישי!!!
  • בנוסף הקשירה של הילד לעגלה לא נוחה בה בכלל-והרבה פעמים הילד מצליח להשתחרר ממנה.
  • ידית עגולה שלא ניתן לתלות עליה שקיות וחפצים מה שגורם לסרבול(גם אם שמים מתלה לשקיות עדיין אין תחליף לעגלה שיש בה ידיות יציבות לתלו שקיות.
  • הגגון קטן-לא חוסם את השמש כמעט. מה עוד שאם נניח תרצי לשים פלאפון בגגון-זה ממש לא בטיחותי ועלול ליפול.
  • בשל גדלה הקטן היא לא תהייה נוחה לילד גדול יותר.

מקלרן טכנו XT
מעלות:
  • יציבה, נוחה, יש לה סל גדול שכייף להכניס בו דברים, גם ידיות טובות יש לעגלה שניתן לתלות בה שקיות, גגון מדהים וגדול-שניתן להניח בו חפצים קטנים אם רוצים+ רוכסן שנפתח עד הסוף לכיסוי מלא מפני השמש.
  • נוסעת טוב, מתקפלת בקלות, העגלה רחבה מספיק ונשכבת עד הסוף מה שמאפשר לתינוק לישון בה בכייף אם רוצים.
  • יש לה מצבי ישיבה-עד לישיבה מלאה(לא כמו ביויו שזה לא מתיישב עד הסוף)
  • נקשרת טוב והילד נראה ומרגיש בטוח בה.
  • יש לה צבעים גם צבעים יפים-ורוד כהה/ כחול שנראים מדהים ואם את קונה מזרן מהמם אז בכלל היא נראית מיליון דולר!
  • מתכבסת בקלות-אני מכניסה לאמבטיה ושוטפת אותה ומייבשת כמוך במרפסת אבל גם ניתנת לכיבוס במכונה.
  • נוחה לתינוק ולילד אפילו עד גיל שלוש +!!!!! הילד יכול לשבת/לשכב בה בכייף אם אין לו כח ללכת גם עד גיל גדול יותר.
חסרונות: מאסיבית יותר מהיויו, וגדולה יותר אבל בשבילי זה לא היה חיסרון בכלל

מסקנה אישית:
אם את רוצה עגלה קטנה קומפקטית, נוחה לנסיעות-היויו מציינת!!!,
אם חשוב לך נוחות לילד/לילדה+שאר הנקודות שציינתי, אני באופן אישי ממליצה בחום על המקלרן טכנו אקס טי(ואין לי אחוזי רווח מהרייטינג שעשיתי להם כאן)

עוד חיסרון של המקלארן שלי אישית מאד מפריע- מתהפכת מחוסר שיווי משקל.
אם את תולה שקיות כבדות על הידיות, היא מתהפכת.
מה שלא היה קורה לי אף פעם בעגלת ג'וי.

• הוסף לסימניות
נתקלתי בטיולון בשם BOBO
מה אומרים עליו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה