מלון מחפשת המלצות למלון מהדרין לפסח

• הוסף לסימניות
שלום,
בגלל בעיות בריאותיות אנחנו מחפשים ללכת למלון לכל חג פסח, למרות העלות הגבוה (כי אין לי אפשרות לעשות את ההכנות לפסח). מחפשת המלצה למלון כשר למהדרין בפסח במחיר הכי סביר שאפשרי, אבל שעדיין יהיה ברמה סבירה של אוכל וניקיון וכו'
אשמח להמלצות מנסיון אישי של שנים קודמות.
כבר בדקתי במלונות ניר עציון, לביא, כינור, רמדה ירושלים, והם לא בתקציב. מחפשת עכשיו יותר בכיוון של חברת נופש חרדית שלוקחת את המלון לחג ומכשירה את המטבח​

• הוסף לסימניות
תוכלי לשכור צימר במחיר סביר (4000 לכל החג) וישאר לך תקציב לקנות חלק מהארוחות.

• הוסף לסימניות
גבעת וושינגטון,

מתאים מאד למשפחות עם ילדים
יש הרבה תוכניות ותעסוקה לכל הגילאים,

יש להם כמה רמות של חדרים
אפשר לתאם ביקור מראש
ולראות את החדר

• הוסף לסימניות
אנחנו זוג+ 4
איזה מלון יש בטלזסטון?
ואפשר את המספר של המארגנים של גבעת וושינגטון?
חשבנו על צימר אבל הלוגיסטיקה של ארגון הארוחות יהיה קשה לנו.
חשבתי אולי יש תוכנית חרדית באחת מהמלונות בטבריה למשל, אבל זה לא מופיע בגוגל. אולי ראיתם פרסומים בעלונים?​

• הוסף לסימניות
יש את טלזסטון שמאוד מקובל, אבל לדעתי החדרים והתנאים יותר פשוטים... (האוכל מצוין!)
לנו יש ניסיון עם בית החלמה ביכורים בירושלים- מקסים מקסים!!
ויש גם את גבעת וושינגטון שמבירור שלי יותר מתאים למשפחות גדולות שחשוב להם התוכניות, נראה לי שהתנאים יותר דומים לפנימייה (לא מניסיון)

• הוסף לסימניות
טלזסטון נחמד, אבל המחיר כמו חפץ חיים והרמה של האוכל לא מתקרבת.
בכללי מה שבכשרות בד"ץ עד"ח הרבה יותר יקר, השאלה כמה זה קריטי לכם.

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שהיה בפסח בטלזסטון ויכול לתת חוות דעת?
איך האוכל שם? (הם משכנעים שזה ברמה מאוד גבוהה, זה נכון?)
איך כל המכלול שם לעומת ביכורים? (בביכורים היינו פסח ומאוד נהנינו, השאלה איך זה בהשוואה...)

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד (דיס באישי) על חפץ חיים בפסח

איך האוכל?
מגוון?
טעים?

כמו"כ אם יש למישהו להמליץ על עוד מקומות בהכשר העד"ח/לנדא בפסח

• הוסף לסימניות
ויש גם את גבעת וושינגטון שמבירור שלי יותר מתאים למשפחות גדולות שחשוב להם התוכניות, נראה לי שהתנאים יותר דומים לפנימייה (לא מניסיון)

יותר בית הארחה
למי שאוהב
(אני אוהבת!)

• הוסף לסימניות
ראיתי היום פרסום של רשת המלונות מלון גלי -התמר באשקלון,
ומלון בית-האלה ליד בית שמש,
שהם פותחים למשפחות וקבוצות בפסח ושבת הגדול.
בכשרות הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.
מצו"ב
1741551544383.png
1741551587006.png
1741551434810.png
1741551980865.png

קבצים מצורפים

• 1741551353205.png
    1741551353205.png
    KB 407.5 · צפיות: 43
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה המחירים הם סוד בטחוני?
מה הבעיה לפרסם + מחיר ללילה?

• הוסף לסימניות
למה המחירים הם סוד בטחוני?
מה הבעיה לפרסם + מחיר ללילה?
דיברתי עם כמה מקומות וזה תלוי לפי כמה לילות, מס' נפשות, סוג וגודל חדר, כמה מיטות בחדר, ועוד פרטים,
כנראה גם שככל שנתקרב לחג מלון שישאר פנוי יתגמש במחיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה