עזרה מחפשת המלצות למנתח כפתורים

• הוסף לסימניות
מי יכול לעשות לי סדר בענין.

הבנתי שיש 2 אופציות לניתוח. דרך הציבורי - שזה בחינם או בהתחיבות קופ"ח במינימום עלות
ודרך השר"פ ששם אנחנו יכולים לבחור רופא ולשלם לו טבין ותקילין.
השאלה מה כדאי, ואיך זה בעלות מבחינת ביטוח זהב וכו'
איך זה עובד?
מהקופ"ח יצאתי מבולבלת
עד כמה שאני יודעת, וגם מניסיון אישי- בציבורי אין לך שליטה על מי יהיה המנתח. זה יכול להיות מנהל המחלקה ויכול להיות רופא צעיר מאד.
וזה היתרון המרכזי של ניתוח פרטי- את יודעת מי יהיה המנתח.

אנחנו גם עשינו ניתוח כפתורים לילד (אצל ד"ר יורם שטרן באסותא)- ולא עשינו שום אטמים לפני הניתוח.

• הוסף לסימניות
מי יכול לעשות לי סדר בענין.

הבנתי שיש 2 אופציות לניתוח. דרך הציבורי - שזה בחינם או בהתחיבות קופ"ח במינימום עלות
ודרך השר"פ ששם אנחנו יכולים לבחור רופא ולשלם לו טבין ותקילין.
השאלה מה כדאי, ואיך זה בעלות מבחינת ביטוח זהב וכו'
איך זה עובד?
מהקופ"ח יצאתי מבולבלת
מהניסיון שלנו (בדקנו ושאלנו הרבה)
בהדסה המחלקה הזאת מצוינת, ואם עושים שם לא צריך לעשות בפרטי (אני חושבת שזה נכון גם לעין כרם וגם להר הצופים).
עשינו שם 2 ניתוחים (בציבורי) והיינו מאוד מרוצים.

• הוסף לסימניות
לדעתי שווה לך להתייעץ עם הרב בני פישר ממגן לחולה.
הוא מכיר את בתי החולים בירושלים מאד טוב ויידע לענות לך ספציפית, ככה נראה לי. (לגבי ציבורי או פרטי)
חוץ מזה שהוא מעולה בלהפנות לרופאים מקצועיים וטובים- בכל הארץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה