מחפשת המלצות למקרר ממולץ

• הוסף לסימניות
מתעניינת עבור לקוחות שאני מתכננת להם מטבח
איזה מקרר מומלץ היום ?איכותי ושווה
מי שברר והגיע למסקנה אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
מתעניינת עבור לקוחות שאני מתכננת להם מטבח
איזה מקרר מומלץ היום ?איכותי ושווה
מי שברר והגיע למסקנה אשמח לשמוע

אני רכשתי לאחרונה (3 חודשים) מקרר של סמסונג ובינתיים ב"ה מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
תשאלי טכנאי מקררים. הוא ידע לומר לך את האמת. חנויות יאמרו לך לפי אינטרס אישי.

• הוסף לסימניות
אני ביררתי על עומק 60 כדי שלא יבלוט מידי במטבח.
המליצו לי רק על סמסונג.
אמנם 70 ס"מ, אבל לא מכער כמו 85 עומק בשארפ למשל.

• הוסף לסימניות
מקרר של LG-אלוף בקרור איכותי
יש לי סוכן חשמל מעולה-שעושה מחירים מתחת לזאפ-תפני אלי באישי.-הוא מתעסק עם כל החברות

• הוסף לסימניות
בלומברג הפוך לא יקר והרבה המלצות
הסמסונג יוצא במקפיא כל המגירה וזה בלאגן אחד גדול.
בלומברג יש לו כמה מגירות וכן אפשרות לפרק את החזית במגירות של המקפיא.

לזכור לבקש התקן שבת

• הוסף לסימניות
יש לי מ10 חודשים, בלומברג מקפיא תחתון (2 דלתות) בגדול מרוצה.

• הוסף לסימניות
אי אפשר לכתוב המלצות בלי לדבר על דגם ספציפי.
למשל יש מפעלים שונים שנקראים "בוש".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה