דרוש מידע מחפשת המלצות למשאבת חלב חשמלית

אני השתמשתי יותר משנה במשאיבה הנ"ל
אבל לפני כשנה גיליתי את המשאיבה הזו
הרבה יותר נוחה. הפלסטיק ממש כמו סיליקון וגם נטענת וכתוב כמה זמן שאבת
האם היא כמו ה"ביאמבה"?
שואבת מהר?

אבל היית מרוצה מזמן השאיבה?
כמה זמן לקח לך עד לשאיבה מלאה?

מעניין אני פחות הייתי מרוצה,
לקח לי לשאוב חצי שעה על פעם אפילו יותר
זה היה ממש קשה
מבחינת נוחות היא מהממת, קלילה ואין בה הרבה חלקים וזה ממש חשוב

לי יש את לנסינו ואני מרוצה מאד!!!
משאבה חזקה ושואבת מהר.
מה שכן היא עם חוטים וקצת מעצבן בהתחלה להסחב עם זה - עד שמתרגלים:)
והזמנתי את החיקוי של ביאמבה מאלי אקספרס וממש לא הייתי מרוצה ,שאבה מאד חלש ולאט.
בלנסינו לקח לי 5 דקות שבמשאבה מאלי אקספרס 20 דקות.

עלה לי ממש זול כי בדיוק היה מבצע ,
לא זוכרת בדיוק בסביבות ה400 שקל.

למכירה משאבת BIAMBA PUMP SOFT זוגית, חדשה באחריות.
כולל כרית נוספת במידה 27 מ"מ.
במחיר 850 ש"ח (גמיש)

מחפשת דיי בדחיפות,
אני מעוניינת לקנות משאבת מדלה פאמפ אין סטייל יד שניה או חדש במחיר זול
בנוסף האם מישהי יודעת איך המשאבה בהשוואה של הקליניקייר?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה