דרוש מידע מחפשת המלצות לספרים יפים

יש למשהו מידע על ספר חדש של מ. קינן
ליבי קליין, א. קווין או רותי קפלר שיוצא בקרוב או יצא לאחרונה?
אשמח לכל מידע!

יש למשהו מידע על ספר חדש של מ. קינן
ליבי קליין, א. קווין או רותי קפלר שיוצא בקרוב או יצא לאחרונה?
אשמח לכל מידע!
לדעתי מ.קינן באמצע סיפור ששכחתי את שמו בעיתון נשים כלשהו שגם את שמו שכחתי:)
לא עזרתי הרבה אבל עדיין...

כן, בעיתון קטיפה ואני קוראת אותו בשקיקה.
אבל אני צריכה ספר גמור שאוכל לקנות אותו כדי לקרוא...
תודה בכל אופן.

גם הלוואי שתהיי זה של דבורי רנד

גם דבורי רנד, האמת שאני לא זוכרת את העלילה, אבל זוכרת את החוויה, נהניתי מאד...

תודה בכל אופן.
הוא לא נראה לקראת סיום בכלל ( סיפור מדהים, לחובבי הז'אנר- לא משהו שיאכזב את הממתינים ע"פ דעתי )
יש לה גם לנוער בזרקור לא יודעת מה מצבו

אם לא כתבו
אויב באדמת ידיד יונה ספיר
ובבתוך המשפחה יש טור מרגש נושמת לרווחה

תודה בכל אופן.
מה השם של הסיפור? הבנתי 'אל חזור' או משהו בסיגנון, נכון?

הוא לא נראה לקראת סיום בכלל ( סיפור מדהים, לחובבי הז'אנר- לא משהו שיאכזב את הממתינים ע"פ דעתי )
יש לה גם לנוער בזרקור לא יודעת מה מצבו
לסיפור בזרקור קוראים 'מי ימצמץ ראשון' אם אני לא טועה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה