מחפשת המלצות- נופש ליום יומיים.

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יודע על מקום נופש לזוג, עם הכשר מהודר, (הבדצ"ים הידועים) לא בעייתי
מבחינת צניעות, באזור בעל מזג אויר סביר יחסית לעונה זו.
וכן מי מכיר באופן אישי את מלון "נוף ערד".
בית הארחה חפץ חיים, או יחידת נופש בבית חלקיה וכד'.
פתוחה להצעות מצפון הארץ עד דרומה. (רק לא בשפלה...:eek: )
עדיפות למקומות נגישים לתח"צ.
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
ערד-לא נראה לי שזה בקטגוריה של מזג אוויר סביר...

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה... זה ממש דחוף לי!
מי יודע על חפץ חיים, חדרי נופש במושבים בית חלקיה, קוממיות וכד'.
או בצפון הארץ, מירון, צפת.
מקום אסטטי, נעים ורגוע.
אשמח לכל אינפורמציה!

• הוסף לסימניות
חפץ חייפ יש בו מזג אויר אידיאלי (כמובן יחסית) מקום שקט ונחמד.
נוף ערד, אמנם חם שם, אבל הנוף שם מדהים.
שתיהם באותו אזור של מחיר.

• הוסף לסימניות
תנסי לברר על מקום ב"בר-יוחאי". יישוב סמוך מאוד למירון. דתי לחלוטין, יפהפה ושקט הרבה יותר ממירון.
אם איני טועה יש הצעות בלוח של יתד נאמן. בטח קיבלת היום (יום שלישי).
אנחנו נהננו שם מאוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;611492:
תנסי לברר על מקום ב"בר-יוחאי". יישוב סמוך מאוד למירון. דתי לחלוטין, יפהפה ושקט הרבה יותר ממירון.
אם איני טועה יש הצעות בלוח של יתד נאמן. בטח קיבלת היום (יום שלישי).
אנחנו נהננו שם מאוד!!
ויש גם את 'אור הגנוז'

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בחפץ חיים,
חדרים פשוטים מאוד, ממש לא מלוני. אפילו נוף ערד יפה יותר. אלא אם כן אתם הולכים על הכי יקר (יש שם שלוש רמות: הכי פשוט, בינוני והכי יקר, אנחנו היינו בבינוני)
מה שכן- נוחות יש שם, אוכל בשפע וברמה גבוהה ומזג אוויר סביר. סביבה נעימה ומטופחת.

בנוף ערד הייתי בחורף כך שקשה לי להתרשם. אבל לא נראה לי שהמזג אוויר כ"כ גרוע, זה סה"כ מדבר, כך שבלילות אמור להיות קר יחסית. (כך למדנו בגיאוגרפיה...) הרמה באוכל קצת פחות מחפץ חיים אבל עדיין בסדר גמור.
אגב זכור לי שהמחיר בחפץ חיים גבוה יותר מנוף ערד, אבל אפשר להרים טלפון ולברר.
תהנו!

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש את "גבעת וושינגטון" שזה חרדי וכשר למהדרין עם פנסיון מלא ובריכה נפרדת.

• הוסף לסימניות
בבית חלקיה, דירת נופש מדהימה, נקיה מאוד ומטופחת.
052-7650508

מאוד מומלץ!!

• הוסף לסימניות
למירון יש יותר נגישות מאשר לבר יוחאי ולאור הגנוז ובכל בית כמעט יש שם צימר או מלונית ברמה שונה.
לכמה נפשות מדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה