זה לא אלו שכולם יצאו נגדם? המכון של מירי מלכה.אמריקן לייזר.
את מקבלת חבילת טיפולים ללא הגבלה, לכל החיים.
ממליצה ממש.
אמנם קצת יותר יקר, אבל שווה
כמובן שמחיראת מרוצה בגלל שזול או בגלל המקצועיות?
אז זהו.כמובן שמחיר
ולגבי תוצאות הייתי רק פעמיים ואני ממש מרוצה לבנתיים....
לא שמעתי על זה. אולי.זה לא אלו שכולם יצאו נגדם? המכון של מירי מלכה.
עקב נוכלויות, מרמה והפרת הסכמים?
יצאו נגד המכון של מירי מלכה או שהיא יצאה נגד אמריקן לייזר?המכון של מירי מלכה.
זה יחסית נחשב יקר לעשרה טיפולים.במכון שאני מטופלת לוקחים לי 8500 ש"ח לכל הגוף (10 טיפולים)
לא יודעת בדיוק.לא שמעתי על זה. אולי.
אני בכל אופן ממש מרוצה. (אני אחרי חמישה טיפולים ; קצב בהצמיחה הואט והשיער התרכך.)
יצאו נגד המכון של מירי מלכה או שהיא יצאה נגד אמריקן לייזר?
אשמח מאוד.אחרי שניסיתי במס' מכונים ולא התחברתי (תשלום של אלפי שקלים, כן?)
אני עושה אצל מישהי פרטית. 30 שנה בתחום (זה אומר הכל. הרבה יותר מטכנאית בת 18 במכון מרהיב עיניים, לא?)
אין לי שום אחוזים אצלה ושם קשר מלבד הטיפולים ביננו.
עושה את כל הגוף קומפלט, תוצאות מדהימותת
למה אני ממליצה אחרי שאכלתי קש?
א. יראת שמיים. מאוד.
ב. זוכרת בדיוק את הנקודת חן שהיתה לך ביד.. סתם.. פשוט נותנת את הטיפול הכי אישי וממוקד.
ג. אפשר לדבר איתה על בעיות שצצו מהטיפולים ולא שיעבירו אותך למזכירה שתעביר אותך למנהלת שלא עונה בחיים.
ד. לא זולה נורא. אבל לא מנצלת בחיים.
ה. בעלה התכשירים והמכשירים הכי מתקדמים בשוק. כל הזמן אני רואה אותה מתקדת כמו אומנות. לא באה-עושה את העבודה שלה-והולכת
והכי חשוב. אני רואה את התוצאות בעיניים והם מדברות יותר מהכל.
אם את רוצה מספר, אוציא לך עוד מעט מהפלאפון.
בהצלחה!
יש בעיה לעשות לייזר על שומות?זוכרת בדיוק את הנקודת חן שהיתה לך ביד.. סתם.. פשוט נותנת את הטיפול הכי אישי וממוקד.
צריך לצבוע אותן בד"כ לפני שעושים...יש בעיה לעשות לייזר על שומות?
כן. כניסה לעיר.אשמח מאוד.
באיזור ירושלים. כן?
ואם לא צבעו לי?צריך לצבוע אותן בד"כ לפני שעושים...
לא. אל תדאגי!ואם לא צבעו לי?
זה מסוכן?
הם בהירות ושטוחות- לא בולטות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים