- הוסף לסימניות
מרוצים מאוד מאוד.כמה עלו?
נהנים?
המחירים פחות רלוונטים, כי הם מלפני שנתיים.
מרוצים מאוד מאוד.כמה עלו?
נהנים?
המליצו לי כנ"ל השבוע ואני שואל עכשיו לאחר 3 שניםיש לי מקום למקרר ברוחב 87 ס"מ ואני רוצה למקסם את המקום במקרר עם הנפח הגדול ביותר שאפשר.
קבלתי המלצה על מקרר סמסונג RT62 מקפיא עליון 650 ליטר
רציתי לשמוע ממישהי שיש לה את הדגם הזה בבית, מה דעתה עליו.
תודה!
לא עדיף מקפיא תחתון? כמה זה מעלה?לנו יש אותו כבר כמה שנים והוא מושלם. מרוצים מאוד.
האופציה להפוך את המקפיא למקרר היא נהדרת, ואנחנו משתמשים בה בפסח כדי להבדיל בין חלב לבשר. אבל, זו אופציה נהדרת לחול המועד, לא כל כך לשבת וחג, התקן השבת הופך את המקרר העליון לקר מאווווד.
אולי עובד פרפקט עד שבת.יצא לך להשתמש במקפיא כמו מקרר, או שזה סתם גימיק פרסומי?
זה מה שיש בדגם הזה וברוחב הזה.לא עדיף מקפיא תחתון? כמה זה מעלה?
יש לי את זה די חדש....יש לי מקום למקרר ברוחב 87 ס"מ ואני רוצה למקסם את המקום במקרר עם הנפח הגדול ביותר שאפשר.
קבלתי המלצה על מקרר סמסונג RT62 מקפיא עליון 650 ליטר
רציתי לשמוע ממישהי שיש לה את הדגם הזה בבית, מה דעתה עליו.
תודה!
המקרר שלי נשבר,יש לנו את הדגם הזה כשנתיים
עכשיו נשברה לנו הידית של המקרר. בבקשה חסד אם יש לכם מידע איפה אפשר להשיג לקניה או יד 2 יעזור מאוד מאוד!
מצאנו רק חנות אחת שמחזיקה אבל בצבע שחור- הטענה היא שזה כבר דגם ישן ואין חלפים!
המייל נמחק ... אשמח מאוד לידית אם רלוונטי עדייןהמקרר שלי נשבר,
אם הידית תואמת יכולה לתת לך<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כן, וגם מדפים, 0527669304המייל נמחק ... אשמח מאוד לידית אם רלוונטי עדיין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים