דרוש מידע מחפשת המלצות על נוקי'ה 230.

• הוסף לסימניות
יש?
אשמח לכל מידע .

(תומך כשר)

• הוסף לסימניות
מתחת לכל ביקורת!!
היו לנו שתי מכשירים כאלה שנקנו במקומות שונים,
קודם כל חסר פונקציות בסיסיות במכשיר,
דבר שני, שתי המכשירים לאחר כמה חודשים הפסיקו להטעין את הבטרייה..
לא ממליצה בכלל.

• הוסף לסימניות
אוווףף אני מחפשת תומך כשר עם מצלמה טובה - אך לא טאצ' בגלל המראה
ואיןןןן להשיג משהו שפוי.
אולי בכ"ז משהו מכיר - אהה - חוץ מנוקיה 208 וC2

• הוסף לסימניות
בדיוק בגלל זה קניתי את ה 230, והתאכזבתי מאוד!
אז אם את מוצאת משהו.. אשמח להתעדכן :)

אז זהו - שאני כבר אחרי 3 ניסויים כושלים:(
יאנג מחודש -זוועהה
שיאומי -(אין לומצלמה אך יש לו אפשרות לקבל כרטיס ולראות את הסרטונים.
נוקיה 8000 דור 4 - עלה לי 500 ש"ח וכלוווםםם דפוק נורא!!!!
ניסית בחנויות לא בבני ברק?
יש מצב שכל טלפון מקשים לא כשר יתמוך בסים כשר?

• הוסף לסימניות
אז זהו - שאני כבר אחרי 3 ניסויים כושלים:(
יאנג מחודש -זוועהה
שיאומי -(אין לומצלמה אך יש לו אפשרות לקבל כרטיס ולראות את הסרטונים.
נוקיה 8000 דור 4 - עלה לי 500 ש"ח וכלוווםםם דפוק נורא!!!!
ניסית בחנויות לא בבני ברק?
יש מצב שכל טלפון מקשים לא כשר יתמוך בסים כשר?
ב 230(הוא לא היה תומך כשר, או כשר) רק סים של הוט עבד לי.. ואחר כך הצלחנו גם עם סלקום,
אני חושבת שזה לא בעיה.. זה פשוט לשלם 50 שקל לחנות טלפונים(שהם פותחים את זה ב SMS אחד לחברה)

• הוסף לסימניות
ב 230(הוא לא היה תומך כשר, או כשר) רק סים של הוט עבד לי.. ואחר כך הצלחנו גם עם סלקום,
אני חושבת שזה לא בעיה.. זה פשוט לשלם 50 שקל לחנות טלפונים(שהם פותחים את זה ב SMS אחד לחברה)

טוב לדעת.
אנסה לבדוק.
אעדכן אם אדע משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה