דרוש מידע מחפשת הצעות להשקעה לזמן קצר - כמה חודשים של כסף ממכירת דירה לשם קניית דירה (לא גמ"ח)

• הוסף לסימניות
בלי סיכון- אין סיכוי.

• הוסף לסימניות
אם זה מזומן
תביא בחשבון שישאלו אותך המון שאלות מתי שאתה מכניס ומוציא את הכסף ודל
בקיצור עדיף גמח אמין מאשר בנק

• הוסף לסימניות
אם זה מזומן
תביא בחשבון שישאלו אותך המון שאלות מתי שאתה מכניס ומוציא את הכסף ודל
בקיצור עדיף גמח אמין מאשר בנק

אם מביאים אסמכתא, במקרה זה, חוזה מכר של הדירה, אין בעיה.
צריך לקחת בחשבון שהיום הריביות כל כך נמוכות, שגם במחשבה על רווח כספי עדיף להפקיד את הכסף בגמ"ח.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
את הכסף הייתי חייבת להפקיד בשק לבנק כי יש חוזה והמדינה ידעה על המכירה

בנוסף: אינני יודעת מה קורה עם כל החוקים החדשים - ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם כספים מגמ"ח
אז לא כדאי כ"כ מהר להפקיד שם

זה בגלל הלבנת הון

• הוסף לסימניות
קבלן מאד אמין הציע לנו במצב כזה להפקיד אצלו תמורת 6% ( שנתי )
כמובן עם היתר עסקה.
הרב אמר לבעלי שמותר לחלוטין מבחינה הלכתית, אבל צריך לקחת בחשבון שאתה נחשב כמשקיע לכל דבר
מה שאומר שאם הקבלן נופל ולאיכול להחזיר זו הבעיה שלך! (והקבלן לא נחשב כנוכל)
הרבה פעמים אנשים מתלוננים על השקעות שנפלו בהם, אבל אם הם לא לקחו בחשבון את האפשרות של הפסד אין שום מקום להיתר עסקה

למעשה חצי שנה הלווינו לאנשים שהכרנו ונזקקו לזה
אחכ קנינו דירה שהתפנתה חצי שנה מאוחר יותר,והחלטנו ללכת על העיסקה, וכן לקחת את הסיכון של הפקדה אצל הקבלן למשך חצי שנה,מה שכיסה לנו את השכירות בדירה שבה התגוררנו
ב"ה הקבלן החזיר עד השקל האחרון, כולל הרווח

מבחינת הבנק- דרש שנציג את שטר ההלוואה

• הוסף לסימניות
גם לי יש חבר שהתפתה לקבלן לשים לו אצלו כסף בין מכירת דירה לקניית דירה חדשה - וכבר כמה שנים לא רואה ממנו שקל, וכעת גר בשכירות בלי שום דירה!

• הוסף לסימניות
לא יודעת ליעץ עצות,
כן יודעת להזכיר משהו חשוב:
זה הכסף של הדירה שלך!!!!!!!!!
אז אל תשחקו איתו!!

איזה כסף אפשר להשקיע?
כסף שגם אם הוא יתנדף-יהיה אפשר להמשיך בחיים הנורמטיביים.
דירה,אוכל וביגוד.
תשמרו על עצמכם,חבל!!!

לכמה משפחות נהרסו החיים משטויות כאלו...

• הוסף לסימניות
לא הייתי משחקת בכסף של הדירה שלי,
מה שאני עשיתי -
כאשר מכרנו את הדירה לקחתי 5 אחוז, והשקעתי במניות [לפי המלצות יועץ השקעות]
את ה95 אחוז הנותרים שמתי בגמ''ח שכונתי.

הסיכון מול הסיכוי היה שווה לי,
שמתי במניות חזקות, שאמנם לא הניבו רווח גדול, אבל נתנו לנו עוד כמה שקלים להוריד מהמשכנתא.

• הוסף לסימניות
לא הייתי משחקת בכסף של הדירה שלי,
מה שאני עשיתי -
כאשר מכרנו את הדירה לקחתי 5 אחוז, והשקעתי במניות [לפי המלצות יועץ השקעות]
שיחקת ממש, על חלק מהכסף של הדירה.
במקרה שלך זה הצליח . ברוך השם . אבל זה הימור לכל דבר.

• הוסף לסימניות
במקרה שלך זה הצליח . ברוך השם . אבל זה הימור לכל דבר.
הרעיון שלו היה, שבמניות תמיד אפשר לצאת ולמכור,
אז נאמר מכרנו את הדירה ב2 מל''ש, שמנו 100 אל''ש,
גם באם נפסיד 10 אחוז ח''ו, עדיין ההפסד הוא 10 אל''ש, שזה הפסד שלא יגרום לקריסה כלכלית,
והכלל שלנו היה - אחרי 8 אחוז מוכרים ולא משנה מה מצב השוק.

ויום אחד הייתה ירידה של 2 אחוז, והלב שלי פרפר, אבל לאחר כמה ימים היה תיקון כלפי מעלה, והלב שלי חזר לנשום לרווחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה