דרוש מידע מחפשת הצעות להשקעה לזמן קצר - כמה חודשים של כסף ממכירת דירה לשם קניית דירה (לא גמ"ח)

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי משחק עם הכסף הזה
מה שכן, הייתי לוקח כמה אלפי ש"ח משם (עד 10,000 - לא יותר. כמובן שזה סובייקטיבי וכל אחד צריך להחליט לעצמו מה הסכום שהוא יכול לסכן)
ושם אותם בביטקוין ובעוד מטבעות וירטואלים
יש בזה סיכון אבל אם עוקבים ומתנהלים נכון, ומושכים את הכסף בזמן - יש מצב להרוויח מזה כמה אלפי שקלים בזמן קצר מאד

• הוסף לסימניות
גם באם נפסיד 10 אחוז ח''ו, עדיין ההפסד הוא 10 אל''ש, שזה הפסד שלא יגרום לקריסה כלכלית,
והכלל שלנו היה - אחרי 8 אחוז מוכרים ולא משנה מה מצב השוק.

ויום אחד הייתה ירידה של 2 אחוז, והלב שלי פרפר, אבל לאחר כמה ימים היה תיקון כלפי מעלה, והלב שלי חזר לנשום לרווחה :)
יפה, אז הימרתם על 8 אלף שח. זה באמת לא סכום גבוה מידי, אבל הימור זה הימור זה הימור.
באותה מידה אפשר לשים את הכסף על שורט, או להכניס לפוקר ולצאת כשיש הפסד.
השקעה בטוחה זה לא. זה בערך 50-50 או שתרוויחו או שתפסידו.

[ אגב, במניות תמיד אפשר לצאת ולמכור, אבל לא תוך דקה.
גם אם נניח ועקבת אחרי המנייה פעם ביום - ביום אחד היא יכולה לרדת 300%
וגם אם את עוקבת כל דקה ומקבלת התראה אוטומטית , ייתכן שעד שתמכרי תפסידי עוד 20%]

• הוסף לסימניות
ני לא הייתי משחק עם הכסף הזה
מה שכן, הייתי לוקח כמה אלפי ש"ח משם (עד 10,000 - לא יותר. כמובן שזה סובייקטיבי וכל אחד צריך להחליט לעצמו מה הסכום שהוא יכול לסכן)
ושם אותם בביטקוין ובעוד מטבעות וירטואלים
יש בזה סיכון אבל אם עוקבים ומתנהלים נכון, ומושכים את הכסף בזמן - יש מצב להרוויח מזה כמה אלפי שקלים בזמן קצר מאד
מדהים אותי ששההצעות הכי מסוכנות מתחילות עם הכותרת :
אני לא מציע לשחק עם הכסף....

• הוסף לסימניות
ביום אחד היא יכולה לרדת 300%
את מכירה מניה שירדה ביום ב300 אחוז?
אמנם אני לא רואת חשבון, אבל בבית ספר אמרו לי שיש מקסימום ירידה של 100 אחוז, והמניה נמחקה.
עד היום היו נפילות בזמנים מסויימים, אבל חברות גדולות לא איבדו ביום עשרות אחוזים, אלא אם כן בשנות המפלות הידועות.

ואכן - הימור זה הימור זה הימור :p

• הוסף לסימניות
אגב, לפני שנה השקעתי קצת כסף בביטקוין,
כיום השווי של זה הוא 150%
נכון שמחר זה עלול להיות גם 30% אבל בעוד שבוע זה יכול להיות גם 200%.

• הוסף לסימניות
לסכן 6000 או 7000 מתוך מיליון זה נחשב בעיניך ההצעות הכי מסוכנות? אתמהה
להשקיע בביטקוין זה משחק. נקודה.
לנסות לתזמן את השוק זה הימור שבראייה היסטורית רוב הסיכויים שייכשל.
ולכן , כשמציעים למישהו לשחק עם כסף (לא משנה כרגע כמה כסף) אחרי הצהרה שבה מציעים לא לשחק עם הכסף , זה מגוחך.
אולי התכוונת שאתה מציע לא לשחק עם כל הכסף, אלא רק עם חלקו.

• הוסף לסימניות
את מכירה מניה שירדה ביום ב300 אחוז?
טוב, קצת נסחפתי, אבל בואי נאמר שזה היה מדד ממונף . ואז זה הגיוני.
עד היום היו נפילות בזמנים מסויימים, אבל חברות גדולות לא איבדו ביום עשרות אחוזים, אלא אם כן בשנות המפלות הידועות.
כן, אני מדברת בדיוק על המפולות שיכולות לקרות מחר בבוקר בסבירות גבוהה.

• הוסף לסימניות
כן, אני מדברת בדיוק על המפולות שיכולות לקרות מחר בבוקר בסבירות גבוהה.
כיום אני לא מושקעת שקל שם, אז גם לא מתעדכנת.
אבל אם את אומרת, לא אשים את מה שאין לי במניות :)

• הוסף לסימניות
כיום אני לא מושקעת שקל שם, אז גם לא מתעדכנת.
אבל אם את אומרת, לא אשים את מה שאין לי במניות :)
הגיוני :)
אני לא אומרת את זה על סמך עדכונים או חדשות מהשטח, זו עובדה פשוטה שנכונה תמיד.
שוק מניות מתאים להשקעה תנודתית לטווח ארוך. נקודה.
ובכל רגע יכולה להיות מפולת .
וכמעט אף אחד לא מצליח לחזות אותה. למרות שיש הרבה כאלו שחושבים שיצליחו.

• הוסף לסימניות
6 אחוז זו לא כזו מציאה גדולה בשביל כזה סיכון גדול

בהחלט
העדפנו השקעה אצל קבלן אמין ומסודר מאד שהכרנו
שלא מבטיח הבטחות בשמים, אבל אפשר לסמוך עליו

אם קבלן אחר, שאנחנו מכירים,היה מציע הצעה גבוהה יותר,לא היינו הולכים על זה,כי א"א לסמוך עליו. הוא פחות יציב, ויותר לוקח סיכונים

והעובדה שזו היתה השקעה לזמן קצר- רק חצי שנה,כשאנחנו יודעים בדיוק במה הקבלן עסוק עכשיו,
הקלה על ההחלטה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה