דרוש מידע מחפשת הצעות לישיבה גדולה

• הוסף לסימניות
אני ממש ממליצה על ישיבת חמד
ישיבה עם 300 בחורים ישיבה מאד איכותית תוך דגש על תשומת לב אישית של הצוות לכל בחור
ישיבה מאד חמה והאווירה מאד טובה

• הוסף לסימניות
אני ממש ממליצה על ישיבת חמד
ישיבה עם 300 בחורים ישיבה מאד איכותית תוך דגש על תשומת לב אישית של הצוות לכל בחור
ישיבה מאד חמה והאווירה מאד טובה
תודה רבה כל מידע עוזר. מי ראש הישיבה ? 300 בחורים ומגיעים לכל אחד? ממש מעודד ונותן תקווה.

• הוסף לסימניות
הצוות מהישיבה הקודמת של הבן שלי המליצו על נווה יעקב
והוא שמע על קנין חכמה מחברים שלמדו שם
אני לא מכירה בב"ב.
תודה רבה . אשמח אם למישהו יש מידע על ישיבה כמו בנווה יעקב ברשות הרב וינקלר רק קרוב יותר לבני ברק או בבני ברק עצמה.

• הוסף לסימניות
במושב חמד
קוראים לה ישיבת מאור יצחק
הרב יעקובזון הראש ישיבה הוא חתן של ר' בורך ויסבקר זצ''ל
ישיבה ממש ממש מומלצת

• הוסף לסימניות
ישיבת חמד זה ישיבה מאד שמורה ואיכותית.
כמובן שאסור רישיון.
מצד שני זו ישבה עם הרבה הווי וקשר טוב בין הר"מים לבחורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה