אם הבנים שמחה!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
תודה. זה המייל שלו או שלך?A036365544שטרודל וכו'
תודה. זה המייל שלו או שלך?A036365544שטרודל וכו'
בפרט שאני מבין שזה בן בכור וה' ישמור על הדוגמא שהוא יעשה לאחים שלו
נראה לי שהנושא של הרשיון חזק אצלו בגלל ששני האחים הגדולים שלו לומדים עכשיו נהיגה (אחד נשוי ואחד מאורס).
דבר ראשון יש לו אבא פצצההוא רוצה ישיבה יחסית קטנה עם כמאתיים בחורים כדי שהוא ירגיש שייכות.
הוא רוצה מקום בלי משטר חזק עם בחורים בוגרים עם מידות טובות.
הוא רוצה ישיבה שהוא יוכל לעשות רשיון בבין הזמנים כבר אחרי שיעור א'.
הוא טוען שקשה לו ללמוד 3 סדרים בלי שום דבר בצד ואם יהיה לו רשיון, אפילו שהוא ישתמש בו רק בבין הזמנים, זה יעזור לו ללמוד כמו שצריך.
דבר ראשון יש לו אבא פצצה
אבא שבאמת חושב על ילדיו
אבא שיודע איך להתנהג במצב שלא כל כך נעים
ואחרון חביב אבא שיודע שיש דברים שצריך לשאול אחרים
ולמעשה מה אני חושב , אני חושב שהבן שלך צודק מאה אחוז
לא כולם צריכים ישיבה רגילה
הייתי ממליץ להתייעץ עם מומחה
יה"ר שתזכה לראות נחת בנים ובני בנים עוסקים בתורה ובמצוות
לדעתי, לפי הפרטים שכתבת זה הישיבה הכי מתאימה ...יש את ישיבת לפוליאנסקי בישוב מיצד,
אין הרבה ישיבות סבירות שמתירות רישיון בשיעור א'הוא רוצה ישיבה שהוא יוכל לעשות רשיון בבין הזמנים כבר אחרי שיעור א'.
זה הישיבה הכי טובה שמתירה רישיון בשיעור א'כנסת הגדולה- ר' הלל במודיעין עילית אפשר רישיון משיעור ב'
אבל שמעתי שבשנה שנתיים האחרונות מסננים מאד!זה הישיבה הכי טובה שמתירה רישיון בשיעור א'
עצם זה שנותנים לו את המקום המכבד והמבין -דברתי עם המשגיח מהישיבה הקטנה אתמול והוא מתכנן לדבר עם הבן שלי ולנסות לשכנע אותו לותר על הנושא של הרשיון. לא בגלל שעקרונית זה בעייתי אלא בגלל שזה מאוד מצמצם את האפשרויות.
הוא גם רוצה לסדר לו פגישה עם ארגון האזינו (מישהו מכיר?) כדי לקבל ייעוץ.
כולנו מסכימים שהכי חשוב לתת לו תחושה של הצלחה ובעז"ה נמצא את המקום שיספק לו את זה.
מכירהוא גם רוצה לסדר לו פגישה עם ארגון האזינו (מישהו מכיר?) כדי לקבל ייעוץ.
נכון שזה ישיבה רגועה אבל היום הדרישות שלהם גבהות ואסור רישיוןנחלת בנימין במודיעין עילית.
שלי, אני אענה את מס הטלפון שלו,תודה. זה המייל שלו או שלך?
תודה, שלחתי לך מייל.שלי, אני אענה את מס הטלפון שלו,
אני יכול לדבר אתו כי יש לי קשר מעולה אתו.
הוא עוזר ממש הרבה, ואחד הכי מקצועיים שיש היום.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים