דרוש מידע מחפשת הצעות לישיבה גדולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אאל"ט
כנסת הגדולה- ר' הלל במודיעין עילית אפשר רישיון משיעור ב'

• הוסף לסימניות
הוא רוצה ישיבה יחסית קטנה עם כמאתיים בחורים כדי שהוא ירגיש שייכות.
הוא רוצה מקום בלי משטר חזק עם בחורים בוגרים עם מידות טובות.
הוא רוצה ישיבה שהוא יוכל לעשות רשיון בבין הזמנים כבר אחרי שיעור א'.
הוא טוען שקשה לו ללמוד 3 סדרים בלי שום דבר בצד ואם יהיה לו רשיון, אפילו שהוא ישתמש בו רק בבין הזמנים, זה יעזור לו ללמוד כמו שצריך.
דבר ראשון יש לו אבא פצצה
אבא שבאמת חושב על ילדיו
אבא שיודע איך להתנהג במצב שלא כל כך נעים
ואחרון חביב אבא שיודע שיש דברים שצריך לשאול אחרים
ולמעשה מה אני חושב , אני חושב שהבן שלך צודק מאה אחוז
לא כולם צריכים ישיבה רגילה
הייתי ממליץ להתייעץ עם מומחה
יה"ר שתזכה לראות נחת בנים ובני בנים עוסקים בתורה ובמצוות

• הוסף לסימניות
דבר ראשון יש לו אבא פצצה
אבא שבאמת חושב על ילדיו
אבא שיודע איך להתנהג במצב שלא כל כך נעים
ואחרון חביב אבא שיודע שיש דברים שצריך לשאול אחרים
ולמעשה מה אני חושב , אני חושב שהבן שלך צודק מאה אחוז
לא כולם צריכים ישיבה רגילה
הייתי ממליץ להתייעץ עם מומחה
יה"ר שתזכה לראות נחת בנים ובני בנים עוסקים בתורה ובמצוות

תודה. בעלי הוא באמת אבא פצצה.
אנחנו נתייעץ בעז"ה.
תודה על הברכה! אמן.

• הוסף לסימניות
יש את ישיבת לפוליאנסקי בישוב מיצד,
לדעתי, לפי הפרטים שכתבת זה הישיבה הכי מתאימה ...
עריכה: שמתי לב שלא הזכירו את ישיבת כסלון (ע"ש המושב)
היא נוסדה ע"י בחורים מישיבת באר התורה של הר' גבריאל יוסף לוי שליט"א ומגיעים לשם בחורים לחיזוק מהרבה ישיבות ,
אווירה נעימה ומשוחררת, אך דגש על יר"ש ולימוד 3 סדרים. (שווה בדיקה.)
נ.ב. יש לי ניסיון קטן בהתאמת בחורים כאלו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דברתי עם המשגיח מהישיבה הקטנה אתמול והוא מתכנן לדבר עם הבן שלי ולנסות לשכנע אותו לותר על הנושא של הרשיון. לא בגלל שעקרונית זה בעייתי אלא בגלל שזה מאוד מצמצם את האפשרויות.

הוא גם רוצה לסדר לו פגישה עם ארגון האזינו (מישהו מכיר?) כדי לקבל ייעוץ.

כולנו מסכימים שהכי חשוב לתת לו תחושה של הצלחה ובעז"ה נמצא את המקום שיספק לו את זה.

• הוסף לסימניות
דברתי עם המשגיח מהישיבה הקטנה אתמול והוא מתכנן לדבר עם הבן שלי ולנסות לשכנע אותו לותר על הנושא של הרשיון. לא בגלל שעקרונית זה בעייתי אלא בגלל שזה מאוד מצמצם את האפשרויות.

הוא גם רוצה לסדר לו פגישה עם ארגון האזינו (מישהו מכיר?) כדי לקבל ייעוץ.

כולנו מסכימים שהכי חשוב לתת לו תחושה של הצלחה ובעז"ה נמצא את המקום שיספק לו את זה.
עצם זה שנותנים לו את המקום המכבד והמבין -
זה נדיר!
אשריו שזכה בכאלה הורים מיוחדים
ובעז"ה עוד יגיע רחוק!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• עלון שבועות.pdf
    1.1 MB · צפיות: 212
  • הוסף לסימניות
נחלת בנימין במודיעין עילית.
נכון שזה ישיבה רגועה אבל היום הדרישות שלהם גבהות ואסור רישיון

יש מוקד חדש ליעוץ מטעם האיחוד בני הישיבות של הרב ליוש והרב איראם במשרדי האיחוד בירושלים אני מאמין שהם מכירים סוגיה זו ויוכלו לתת לך מידע בענין או להפנות למישהו שמתמצא בסוגיא
0733828280 שלוחה 6

• הוסף לסימניות
כדאי לפני פניה לייעוץ לבדוק עם עצמכם מה הוא בדיוק רוצה ומה מול מה כלומר אם מתברר שרשיון מאלץ ישיבה ברמה פחותה האם זה שווה לו את זה וכן על זה הדרך את כל הנתונים
בסה"כ נשמע שהוא רוצה לגדול לבד בלי שיתערבו לו מדי שזה סביר ולגיטמי ואם כן צריך לחשוב ולבדוק אולי דווקא ישיבה גדולה יותר ומשוחררת שמטבע הדברים יש פחות משטר ואח"כ הוא כבר פחות יחפש את החופשים וכו' רק צריך לבדוק אם יש לו מרפקים לעמוד במקום גדול ולא מלטף ומאידך את המשמעת העצמית ללמוד טוב בלי שידחפו אותו אלא מרצון עצמי
לגבי הרישיון אפשר להסביר שבשלב זה חוץ מנזק זה לא ייתן לו כלום ולהראות לו שמצדכם אין בעיה ואפי' הכסף מוכן...רק שלטובתו כדאי לדחות עד....
דרך אגב בזמנו מה שמוכר לי מלפני כעשור גם (אולי בעיקר) בישיבות הכי צדיקות חדרה/תפרח וכדו' המשגיח יכל לשלוח בחור לנופש כמה ימים בצימר וכדו' בשביל שיחזור מחוזק יותר מה שמפחדים היום בישיבות אחרות לתת לבחור מחשש להיכן זה ילך
עוד משהו... בעבר (לא ידוע מה המצב היום) בחורים היו הולכים לחיזוק לישיבות מסוג זה בשביל לעשות רישיון שם אף אחד לא בדק ובישיבה המקורית לא העלו בדעתם לבדוק כי הרי הוא הלך לישבה פלונית....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת