- הוסף לסימניות
מקפיצה...8500 לארון בגודל 3.2
אשמח מאד לפרטים איפה אני מוצאת מחיר כזה וארון איכותי
מקפיצה...8500 לארון בגודל 3.2
יש משהו שעשה בזמן האחרון במחיר סביר?קנינו בשפיצר.
חושבת שהיום זה יקר יותר.
אני גם אשמח לשמועיש משהו שעשה בזמן האחרון במחיר סביר?
איזה עץ זה?מחילה על הצילום הגרוע
ספריית פורניר באורך 4 מטר עם המשך סיבים (!)
המשך סיבים עד 3 מטר לא סיפור מורכב כל כך, ב4 מטר כבר מורכב מאד, כי זה ייצור מ2 פלטות שונות שצריכות להיות המשך.
(נ.ב. מי שמתעניין בספריה עד 20 אלף וכדו' זה לא הכיוון...)
צפה בקובץ המצורף 1040882צפה בקובץ המצורף 1040884צפה בקובץ המצורף 1040885
נפלא.מחילה על הצילום הגרוע
ספריית פורניר באורך 4 מטר עם המשך סיבים (!)
המשך סיבים עד 3 מטר לא סיפור מורכב כל כך, ב4 מטר כבר מורכב מאד, כי זה ייצור מ2 פלטות שונות שצריכות להיות המשך.
(נ.ב. מי שמתעניין בספריה עד 20 אלף וכדו' זה לא הכיוון...)
צפה בקובץ המצורף 1040882צפה בקובץ המצורף 1040884צפה בקובץ המצורף 1040885
תוכל להגיד לי איך נקרא העץ- זה עץ מלא? פורניר? ואיזה גוון? תודה רבה
האם החלק הלבן זה שלייפלק?תוכל להגיד לי איך נקרא העץ- זה עץ מלא? פורניר? ואיזה גוון? תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים