מחפשת השראה לארון ספרים לסלון

ליבי אתך.. אך מה ניתן לעשות מול התופעה, הרי אפשר גם לצלם מתוך בית הלקוח ולפנות למתחרים, לא?
ההנחה היא כי אנשים לא יאהבו 'העתק-הדבק' של השכן.. כי מה יאמרו.... וזאת הסיבה שאתה רואה לנכון להמציא רעיון חדש עבור כל לקוח. מה דעתך?
מצטרף.
לא מבין את הזעם.
לאחר שירד החידוש לעולם, ביד כל אדם (ותת-אדם) לחדשו, או למחזר חידושו..

לאלו שאמרו שבני מיעוטים - פחות מומלץ, ובכן, תלוי:
ישנם מעולים, או קרובים לכך, במחיר זול מאד.
מי שמוכן לשלם יקר בשביל שלא לפרנס ב"מ, ומתקן את רכבו במוסכים יהודים, ובונה את ביתו עם פועלים בני ברית וכו' - תע"ב.

ליבי אתך.. אך מה ניתן לעשות מול התופעה, הרי אפשר גם לצלם מתוך בית הלקוח ולפנות למתחרים, לא?
ההנחה היא כי אנשים לא יאהבו 'העתק-הדבק' של השכן.. כי מה יאמרו.... וזאת הסיבה שאתה רואה לנכון להמציא רעיון חדש עבור כל לקוח. מה דעתך?
בעיקרון אתה צודק אבל לפרסם בצורה כזאת שתפרנס בעיקר אותם (הסיבה פשוטה מעצבות רוצות לעשות דברים מיוחדים אבל הלקוחות אברכים ולכן מתפשרים על נגר ערבי שברוב המקרים עושה עבודה בינונית ומטה העיקר בצילום עם קצת פוטושופ ובתוך שנה ראשונה זה נראה טוב, וגם אם הוא היה עושה עבודה מצוינת זה לא מצדיק לדעתי ואכמ"ל), זה לא אעשה.
זה הגיע למצב שעשרות פעמים קיבלתי תמונות של עבודות שלי ומתברר שהמעצבת חשבה שזה עבודה של ערבי כלשהו וכדומה, הבנתי שבאתר פרוג יש קצת קן צרעות לאחרונה מהבחינה הזאת.
מצד שני בכל זאת קיבלתי גם כמה עבודות מהאשכול הזה בלבד...
מן הסתם אפרסם קצת בעתיד עם סימני מים וכו'.

היי,
מה הסגנון שהולך היום לספריות?
עדין הדמוי גבס?
אשמח לתמונות השראה של הסגנון העיצובי שהולך עכשיו

אני גם אשמח מאד לתמונות להשראה
אשמח לקבל למייל noam9282 שטרודל ג'ימיל

מישהי עשתה לאחרונה ארון ספרים עדכני?
אשמח לקבל המלצות ותמונות, תודה רבה!
reizy123 שטרודל ג'ימייל

מישהי עשתה לאחרונה ארון ספרים עדכני?
אשמח לקבל המלצות ותמונות, תודה רבה!
reizy123 שטרודל ג'ימייל
ממליצה על רהיטי שוהם בבני ברק
אין עליהם !!!
עושים דברים עדכניים ואחלה שירות
אם את רוצה תמונות נראה לי הם שולחים

הספרה הזו- מדירה לדוגמא בפרוייקטמ יוקרתי בירושלים, עומדתלמכירה, אם זה מעניין-
ניתן לפנות למייל MIMIK1479 שטרודל וכולי

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (1545).png
    ‏‏צילום מסך (1545).png
    KB 576.7 · צפיות: 171
הודעה לכל מי שעשה לייק לספריות שהעליתי פה:
מכיוון שמעצבות רבות העתיקו את סגנונות העיצוב שעשיתי פה ופנו איתם למתחרים שלי (וזה עוד מילא) או לנגרים מקרב אויבי עמנו (ועל זה אני לא סולח) אני מעדיף שלא להעלות פה עוד תמונות של עיצובים מקוריים...
ויש עוד לא מעט חדשים שאף פעם לא ראיתם, באחריות.
אם בתיק עבודות שלך אפשר לראות עבודות שלך
והם לגמרי יפות וכו וכו
אז מה הרווחת

כמה סדר גודל של מחיר לארון בערך בסגנון הזה? בלי ויטרינה. (בהתאמה לארון קיים בסגנון הזה)
באזור 3-4 מטר?
להכין דוגמא ואז לראות כמה כסף? רוצה לדעת מחיר משוער 10 אלף? 20 אלף? יותר?
ספריה.jpg

כמה סדר גודל של מחיר לארון בערך בסגנון הזה? בלי ויטרינה. (בהתאמה לארון קיים בסגנון הזה)
באזור 3-4 מטר?
להכין דוגמא ואז לראות כמה כסף? רוצה לדעת מחיר משוער 10 אלף? 20 אלף? יותר?
צפה בקובץ המצורף 1847923
אני מצאתי נגר זול.
יעשה לך מה שתרצי בצבע בתנור והכל...
לדעתי ייקח על כזה דבר איזה 16 אלף ואולי פחות

הספריה שהגיעה עם הדירה היא מובנית וגם הויטרינה

1734466939721.png
אני מחפשת לעשות בהמשך הסלון עוד בסגנון הזה כזה כי זה לא מספיק לנו ב"ה ושיהיה מקום סגור למשחקים בארון
(אין מקום אחר בבית)
1734466760514.png
הבעיות הם המיזוג למעלה (להכנס לשינויי גבס פחות נראה לי)
ויש גם בסיס לתאורה שתשתלב בארון
אבל האיכות של הארון מטורפת ממש רואים את העץ
1734468326983.png

1734468640671.png

והמדפים בנויים בצורה מיוחדת כמו כיס שנכנס על מוטות מבפנים מסובך להסביר זה 2 שכבות עץ למדף ובאמצע רווח ואז מתלבש על הארון

מאד חשוב לי שיהיה אותו סוג עץ לפחות.

מחפשת המלצה על נגר או חנות שמתעסקים גם עם הסוג הזה (עץ מלא?)
בשילוב ארון בצבע של הקיר.
אשמח לכל המלצה

קבצים מצורפים

• 1734466578443.png
    1734466578443.png
    1.4 MB · צפיות: 40
מחפשת המלצה מהתקופה האחרונה לארון ספרים די פשוט (ללא ויטרינה) אבל איכותי!
אם יש תמונות ומספר להמלצות ממש נשמח!
תודה מראש לכל המגיבים והמסיעיים

מחפשת חיפוי לארון שבנוי עד גובה 45 מגירה ומעל ויטרינות עם מסגרת אלומיניום ,כן אוהבת עץ אגוז שוקולד , האם יש פורניר בצבע כזה מספיק עשיר או שעדיף צבע בתנור אבל איזה?
במטבח יש שילוב של פורמיקה כזו

קבצים מצורפים

• 20250910_155158.jpg
    20250910_155158.jpg
    1.8 MB · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה