נכתב ע"י אדל;782253:תסתכלי פה:
http://www.bunnybee.co.il/sub_cat.aspx?cat_id=141&page=1
זה אתר של חדרי ילדים באני-בי... יש שם דברים יפיפיים וי--ק--ר--י--ם להחריד!!
אבל לקחת השראה תמיד אפשר...
נכתב ע"י כל מיני;782267:קומות-קרניז.
שרשראות חרוזים.
בובות פרווה קטנות שתלויות מלמעלה בחוטים.
לרקום מעל או לחבר פרחים וכו' שמחוברים ע"י תפירה.
תעלי תמונות בסוף...
נכתב ע"י GRN;782291:את רוצה וילון לולאות? וילון סיכות? וילון שנפתח כלפי מעלה?
כן, וילון סיכות אני מתכוונת לזה עם הכיווצים (יש גם סרט כיווץ).נכתב ע"י bbr;782302:מה את מתכוונת וילון סיכות? זה עם הכיווצים?
אני עדיין מתלבטת על זה עם כותרת מעל או על הלולאות מתכת שעושים בוילון
לולאות מבד אני לא אוהבת...
אבל אני חושבת שזה לא משנה לגבי רעיונות רעיון מענין אפשר לבצע על כל סוג של וילון.
אולי אני צריכה להעלות תמונה של החדר ולפי זה יעזרו לי להתאים??
נכתב ע"י GRN;782358:כן, וילון סיכות אני מתכוונת לזה עם הכיווצים (יש גם סרט כיווץ).
לולאות מתכת, לדעתי, לא מתאים לחדר ילדים. גם אני לא אוהבת את הלולאת מבד.
אני רוצה לעשות עכשיו וילון שמתרומם כלפי מעלה, כזה שנותן תחושה של וילון ושל כותרת, מצד אחד, אבל מצד שני גם פרקטי בלילה, כי הוא מחשיך את החדר.
רוצה לעבוד יחד?![]()
נכתב ע"י תחפושת;782415:לי יש חדר ורוד ושמנת.
ורציתי לעשות וילון בשביל להלביש את החדר אבל לא רציתי להשקיע הרבה כסף.
קניתי את הוילונות הפשוטים ב60 ש"ח אחד בצבע ורוד ואחד בצבע שמנת.
הוילון עשוי מלולאות בד למעלה.
והשחלתי למוט לולאה ורודה לולאה שמנת וכו'...
ואח"כ לקחתי את כל העליון וכיווצתי באמצע עם סרט ורוד או שמנת שמקבלים יחד עם הוילונות ויצא לי ממש חמוד.
מי שראה את זה אמר שזה נראה ממש בית בובות...
לפעמים לא הרבה כסף ומליון השקעה זה מה שעושה משהו שיהיה מוצלח.
בכל אופן הרבה הצלחה.
אני מצרפת תמונה להתרשמות....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים