כללי מחפשת השראה לעיצוב הזמנה

• הוסף לסימניות
לבר מצוה מקורית קצת יותר. (אמנם לא מצועצעת מידי ) ומכובדת.
מקוריות אולי בסוג הדף\גודל אבל עדיין שתהיה "מקובלת" אצלינו בציבור החרדי. .
אשמח לכל רעיון או דוגמא (חשבתי בנושא ירושלים)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תני לי מייל ואשלח לך הזמנות שעיצבתי.

• הוסף לסימניות
עשיתי הזמנה מאד מיוחדת עם מגזרת ירושלים ובית המקדש - אין לי כרגע את התמונה, אם את מעוניינת - תשלחי לי מחר תזכורת בהודעה פרטית ובל"נ אשלח לך תמונה ופרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
האתר של פרלוד - נייר, מלא בהזמנות יפהפיות. מומלץ לך להכנס ולהסתכל שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;891047:
תני לי מייל ואשלח לך הזמנות שעיצבתי.
תודה רבה משום מה אני לא מצליחה לשלוח לך הודעה אישית אז אני כותבת לך פה מייל אשמח לקבל אם זו לא טרחה גדולה מידי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;891073:
עשיתי הזמנה מאד מיוחדת עם מגזרת ירושלים ובית המקדש - אין לי כרגע את התמונה, אם את מעוניינת - תשלחי לי מחר תזכורת בהודעה פרטית ובל"נ אשלח לך תמונה ופרטים נוספים.
או יפה! אשלח לך מחר הודעה פרטית (מקווה שאצליח כי עכשיו לא הצלחתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;891087:
האתר של פרלוד - נייר, מלא בהזמנות יפהפיות. מומלץ לך להכנס ולהסתכל שם.
ככה כותבים? פרלוד נייר?

• הוסף לסימניות
תודה למי ששלחה לי באישי , אשמח לעוד רעיונות הקשורים יותר לבר מצוה ועם ה"אייטם" של ירושלים

• הוסף לסימניות
....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה