מחפשת ולא מוצאת בית

• פותח הנושא stsh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש תמונה של בית יפה, מצולם מבחוץ, ברזולוציה טובה
שלא יראה מחוצלארץ.

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
נו בבקשה, דחוף דחוף

• הוסף לסימניות
98!!! צפיות, כלום תמונות?
אני שכנה מהפורום ליד...

• הוסף לסימניות
איזה סגנון בית ? וילה ? בניין ? מוסד ? ... לכל אחד יש במאגר משהו, או שהוא צילם כעבודה ללקוח או כתחביב, ואז זה בדר"כ מבנה מוכר או יפה בצורה שלא יראה "בית"
בשביל להטריח אנשים לחפש במאגר בעל עשרות אלפי התמונות שלהם את הבית הרצוי לך, כדאי שתיהי גם יותר ספציפית לגבי הצרכים, וגם לגבי התמורה ... ;)

כדאי לך להעביר את האשכול הזה לפורום "מתנות ובקשות" :)

• הוסף לסימניות
חיפשתי במאדר לפני שהטרחתי...
זה עבור הגשת עבודה, ללא תמורה כמובן.
עדיף וילה בארץ עם רקע נעים.
תודה.

• הוסף לסימניות
לי השירשור הזה מרגיש קצת חוצפני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;998959:
לי השירשור הזה מרגיש קצת חוצפני.
מה נראה לך פה חצוף??
בהודעה מס' 1 כתוב בפרוש: "תודה לעוזרים"
בהודעה מס' 2 כתוב בפרוש: "בבקשה"
הודעה מס' 3 ממש מתחננת על נפשה
הודעה מס' 4 -כבר יש תוכחה סמויה ואולי גם זלזול ממישהו שהסכים להוריד מכבודו ולהגיב
בהודעה מס' 5 יש התנצלות + הסבר+ תודה מפותחת האשכול.

איפה, הוד מעלתך , הרגיש לך חוצפה?
ובינינו אני מאמינה שהיא לא התכוונה אליך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;999282:
מה נראה לך פה חצוף??
בהודעה מס' 1 כתוב בפרוש: "תודה לעוזרים"
בהודעה מס' 2 כתוב בפרוש: "בבקשה"
הודעה מס' 3 ממש מתחננת על נפשה
הודעה מס' 4 -כבר יש תוכחה סמויה ואולי גם זלזול ממישהו שהסכים להוריד מכבודו ולהגיב
בהודעה מס' 5 יש התנצלות + הסבר+ תודה מפותחת האשכול.

איפה, הוד מעלתך , הרגיש לך חוצפה?
ובינינו אני מאמינה שהיא לא התכוונה אליך...
באמת ? טוב לדעת, פעם הבאה לא אגיב חלילה

אולי ריקי התכוונה לזה שהבקשה פה היא "כמובן ללא תמורה" ... כשהמקום לבקשות כאלו ובטח להקפצות זה בפורום מתנות ובקשות ...
אולי

אולי זה קשור :)
וזה בדיוק ההבדל

.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;999288:
באמת ? טוב לדעת, פעם הבאה לא אגיב חלילה

אולי ריקי התכוונה לזה שהבקשה פה היא "כמובן ללא תמורה" ... כשהמקום לבקשות כאלו ובטח להקפצות זה בפורום מתנות ובקשות ...
אולי

אולי זה קשור :)
וזה בדיוק ההבדל

.

כן ההקפצות החוזרות זה לא פורום שעובר כמה דפים אחורה ביום למי שיש ורוצה לתת חינם היה נותן בפתיחה.
לי אישית מפריעה הבקשה של חינם. אני חושבת שבפורום השכן הדברים מיתנהלים אחרת ויותר היו עוזרים לה.

• הוסף לסימניות
היא פשוט לא ידעה.

לכבוד סטש- פותחת האשכול היקרה:
בפורום צילום לא מבקשים תמונה בחינם, כמו שבפורום גרפיקה לא מבקשים לוגו חינם, ובפורום שיווק לא מבקשים קמפיין פרסום חינם, וכמו שלא מבקשים בפורום עריכה וכתיבה כתבה או סיפור חינם.
בתקווה להבנה,
תודה, ובהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
הבנתי.
תודה על ההסבר והתנצלות על הפולמוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה