מחפשת חברת שליחויות אמינה וזולה למשלוחים בכל הארץ

• הוסף לסימניות
לאחר אכזבות חוזרות ונשנות מחברת "אביב שיגור" אני מחפשת חברת שליחויות שתתן מענה לשליחויות בכל הארץ במחירים סבירים.
ניסתי לברר עלויות עם מס' חברות שמצאתי ברשת והמחירים שם מתחילים ב-100 ש"ח למשלוח - מה שכמובן לא משתלם בעליל.
יש למישהו המלצה על חברה מהירה וזולה יחסית עם שירות טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;523527:
לאחר אכזבות חוזרות ונשנות מחברת "אביב שיגור" אני מחפשת חברת שליחויות שתתן מענה לשליחויות בכל הארץ במחירים סבירים.
ניסתי לברר עלויות עם מס' חברות שמצאתי ברשת והמחירים שם מתחילים ב-100 ש"ח למשלוח - מה שכמובן לא משתלם בעליל.
יש למישהו המלצה על חברה מהירה וזולה יחסית עם שירות טוב?
יש לי חבר שלוקח 25 שח לחבילה כמדומני מהכרות אישית הוא מסור אמין מקצועי ודרך אגב משלנו ( גם כשאינו יכול הוא עובד במשותף עם הרבה נהגים כך שהחבילה תגיע )
מס הטלפון שלו :0544936799 שמוליק יונגרייז
נ.ב. יכול להיות שיש שינוי קטן במחיר כי זה מחיר מלפני כמה שנים אולם זה הטווח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;523539:
יש לי חבר שלוקח 25 שח לחבילה כמדומני מהכרות אישית הוא מסור אמין מקצועי ודרך אגב משלנו ( גם כשאינו יכול הוא עובד במשותף עם הרבה נהגים כך שהחבילה תגיע )
מס הטלפון שלו :0544936799 שמוליק יונגרייז
נ.ב. יכול להיות שיש שינוי קטן במחיר כי זה מחיר מלפני כמה שנים אולם זה הטווח

הוא עובד בפריסה ארצית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;523542:
הוא עובד בפריסה ארצית?
הוא עובד בעיקר על הקו של בני ברק ירושלים נתניה ואלעד אבל כפי שציינתי הוא עובד בשיתוף פעולה עם נהגים מאזורים אחרים עם מחירים דומים
את יכולה להתקשר ולקבל ממנו את כל הפרטים תגידי לו שדניאל שלח אותך ( אולי הוא יעשה הנחה:))

• הוסף לסימניות
אני מכיר "אחד משלנו" שהוא זכיין של בני ברק - ירושלים - אלעד - מודיעין עילית - גבעת שמואל ואיזור המרכז. + אפשרות משלוחים בכל הארץ.

אדם מקצוען בלא מובן המילה.
לוקח אותו באחריות.

0525770880
מוטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;523568:
אני מכיר "אחד משלנו" שהוא זכיין של בני ברק - ירושלים - אלעד - מודיעין עילית - גבעת שמואל ואיזור המרכז. + אפשרות משלוחים בכל הארץ.

אדם מקצוען בלא מובן המילה.
לוקח אותו באחריות.

0525770880
מוטי

ממליץ בחום על מוטי פרידמן - אמין ומסור

• הוסף לסימניות
השליח החרדי - שמעון 057-3172999
המחירים שלו ממש זולים, והוא גם בפריסה רחבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה