מחפשת חומר בפרשת שבוע...לכיתות היסודי בינוניות וגבוהות

• הוסף לסימניות
כל חומר יתקבל בברכה.... חידונים/ספורים/דפים יפים....

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
באחיה אין אופציה לפרשת שבוע. יש תורה/נביא... וזה לא מתאים

• הוסף לסימניות
היתה לי פעם מחברת נהדרת, מסרתי למישהי (?) ועד היום לא חזרה...
השתמשתי הרבה בספר: "שיעור ליום השבת". אולי תנסי להשיג. יש בו שיעורים מושלמים!

• הוסף לסימניות
מניחה שבחנויות ספרים. אני לוויתי אותו בשעתו, די מזמן...
נסי לבקש בחנויות הספרים ספרים בנושא הפרשה. מאמינה שיש מבחר נכבד.

• הוסף לסימניות
אגב, יש סדרת ספרים "מעיין המועד" ונראה לי שיש להם גם על פרשיות השבוע. תבררי. אלו ספרים מוצלחים מאד!

• הוסף לסימניות
כל חומר יתקבל בברכה.... חידונים/ספורים/דפים יפים....

תודה רבה מראש
כתבתי סיפורים לפרשת השבוע וכן ישנו מייל שפתחתי והוא פתוח לכולם:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש שם מלא רעיונות וחומרים שמורים ואני בתוכם, העלנו...
מי שרוצה לקבל סיפורים לפרשת שבוע מותאמים לפי הניקוד [פרשות בראשית אם אינני טועה הם רק קמץ פתח וקצת חיריק לקראת וישב וכו'...]
פנו אליי באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה