מחפשת חלוק אחות - להשאלה בביתר

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לילדה בת 7.
יש אולי למישהו?
אפשר גם בתשלום.
היא נעולה להיות אחות ואין לי מושג איפה להשיג חלוק כזה....

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חולצה לבנה של האבא שלה,
עם חגורה לבנה(סתם מחתיכת בד לבנה)
ואפשר לצייר מעל מגן דוד אדום.(עם טוליפ)
עם החולצה לא מיותרת, אפשר לקנות אחת כזו פשוטה באחד הבזארים...

• הוסף לסימניות
סופר שיין עושים היום מכירה בביתר, ויש להם תחפושת אחות יפהפייה.

• הוסף לסימניות
אני תפרתי בשנה שעברה-
מחולצה לבנה מכופתרת של אחד הילדים (כמובן לא הייתי צריכה אותה כבר)
גוזרים את הצווארון בצורת וי. (אני חיזקתי עם סרט אלכסון. אפשר גם לתפור סיומת בתפר פשוט)
מציירים מגן דויד עם טולפי או אקריליק לבדים (רצוי לגהץ ע"מ לקבע את הצבע לבד)

חבל, הבת שלי התחפשה לזה בגיל 9, זה בטח יהיה גדול עליה

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת חולצה גם מילד שגדול ממנה בכשנתיים, כך לא צריך תיקונים בגודל.

• הוסף לסימניות
תודה, ראיתי תמונה של תחפושת שהוכנה מחולצה ומאד אהבתי,
אולי באמת אעשה כזה דבר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה