התייעצות מחפשת חליפה לבן קטיפה צבע שחור

• הוסף לסימניות
משהי אולי ראתה? יודעת איפה יש?
מצאתי במילאנו אבל אין את המידה
אולי יש למשהי להשכיר לי? מידה 9-10
תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי חליפה מדהימההה
קטיפה שחורה עם תיפורים וכפתורים זהב, ממש מיוחדת!!!
בתמונה קשה להתרשם, כנראה שהתאורה לא מספיק טובה, אמרו לי שזה נראה אפור,,,
הזמנתי לבן שלי בן 8.5 מידה 8
וזה הגיע ממש גדול
(ירדתי לו ב 2 מידות, 6X - שזה בין 6 ל 7)
מה שאומר לדעתי שזה משהו כמו 8-9
החליפה מקנדה
רק ב 150 שח
f177dba3-a415-4322-be3c-0d23c84c5f09.jpg

• הוסף לסימניות
אם השגת בסוף חליפה אשמח לשכור/לשאול.
אני צריכה חליפת קטיפה שחורה לילד בן 10 רזה מאד לחתונה.
יש לנו סט לכל הילדים וחסר רק לו.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:
יש למשהי להשכיר /להשאיל 2 חליפות עדכניות לגילאי 5 ו-7
בגווני אפור ?

• הוסף לסימניות
יש לי חליפה מהממת מקידס קלאב נלבשה פעם אחת (כולל ווסט) מעונינת למכור

• הוסף לסימניות
enyanet10 זה המייל שלי. שלחי לי מייל ואשלח תמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה