עזרה מחפשת חליפות של נקסט לילדים להשאלה

• הוסף לסימניות
מה קורה
אניחייבת דחוף חליפה מידה 4-5
מי יכולה להשכיר לי?

• הוסף לסימניות
לנו יש את החליפה הזאת
לילדים בגילאי 6,4,3,3,2, לא זוכרת איזה מידות בדיוק קנינו אם רלוונטי אני אבדוק בעז"ה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לנו יש את החליפה הזאת
לילדים בגילאי 6,4,3,3,2, לא זוכרת איזה מידות בדיוק קנינו אם רלוונטי אני אבדוק בעז"ה
זה לא אותו דבר אבל אולי אני רקח ממכם את זה וזהו
השאלה מאיפה אתם?

• הוסף לסימניות
יש לי להשכרה חליפות של נקסט אפור בהיר
כולל קסקט ופפיון תואמים שנםרו
מידות 2-3 3-4 ו 4-5

• הוסף לסימניות
לא נראה שזה אותו מרקם
את זאת יש לי:
חושבת לקנות אותה לבנים שלי לחתונה, איך היא יושבת? נראית טוב?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לאירוע בסוף סיוון להשאלה אפשרי בתשלום חליפות של נקסט מידות 3-4 ו 2-3
אם יש לך אשמח שתכתבי לי כאן
תודה רבה
לא נראה שזה אותו מרקם
את זאת יש לי:
לי יש את החליפה הזו במידה 2-3 ו4-5
אם תרצי להשאלה בשמחה צרי קשר באישי או שתתני לי כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אנחנו (אני ואחותי) מירושלים ובית שמש
לגבי המחיר אולי תדברי ישירות עם אחותי שלה יש את רוב המידות
0527157405
בהצלחה
ניסיתי להתקשר כמה פעמים והשיחה מועברת לתא קולי
איך אני יכולה להשיג אותה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה