איזה חלק את צריכה?אשמח לקבל עגלה או חלקים ממי שמוסר\זורק,
אפשר גם בתשלום.
צריכה בעיקר את מושב הטיולון (הפלסטיק) שנשבר לנו, אבל יש עוד חלקים שיוכלו לעזור.
מה שיש לנו זה B5, לא יודעת האם מתאימים לה חלקים של B6 או B3, אולי אפשר לנסות.
תודה!
מה שנשבר זה המשענת באמת.איזה חלק את צריכה?
חוץ מהמשענת?
יש לי קשתקופצת על האשכול.
אשמח גם לקשת של הגגון.
תודה.
פרסמתי ביד 2
800 שחאני מוכרת בוגבו B3
אמבטיה וטיולון
2 גגונים
ניסית לפנות לנקודת השירות?אשמח לקבל עגלה או חלקים ממי שמוסר\זורק,
אפשר גם בתשלום.
תודה!
תודה על העצה! הבעיה היא שלא קניתי את העגלה, קיבלתי ממישהי שמסרה... וגם אם יש להם חלקים, זה בטח עולה המון.ניסית לפנות לנקודת השירות?
שווה לך אולי לנסות ליצור קשר...
אני דיברתי עם נציגה והיא אמרה לי שאמנם העגלה ישנה (B3),
אבל שווה לבא וייתכן שיהיה להם שם חלקים וכד' לחדש לי את העגלה,
לא מענין אותם מאיפה העגלה (שלי יובאה מארה"ב),תודה על העצה! הבעיה היא שלא קניתי את העגלה, קיבלתי ממישהי שמסרה... וגם אם יש להם חלקים, זה בטח עולה המון.
אגב אשמח לדעת מה ההבדלים בין B3 לB5.
איזה חלקים חסר לך?אשמח לקבל עגלה או חלקים ממי שמוסר\זורק,
אפשר גם בתשלום.
תודה!
כאמור המושב הוא העיקר,איזה חלקים חסר לך?
יש באליאקספרסמחפש כיסוי לידיות ל B6
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: המקלטת, 2475, דיבורים טובים ועוד 9 משתמשים12 //