גם וגם.למכור תכשיט או לקנות?
הרבה.מחיר הזהב הוא קבוע, יש מחיר זהב בינלאומי,
ברוב החנויות המחיר יהיה לפי גרם, ופחות לפי המוצר.
כמה גרם הוא שוקל?
בחנויות המחיר הוא די קבוע,הרבה.
זה שעון עם רצועה קשיחה .
לא יודעת בדיוק.
אבל גם אם אצטרך להוסיף כמה מאות זה שווה לי.
במשוש גם קונים וגם מוכרים יד 2יש דבר כזה?
אשמח מאוד לקבל פרטים.
במשוש גם קונים וגם מוכרים יד 2
ברחוב ירושלים יש את וולקן שמוכרת גם תכשיטי זהב משומשים, אבל המבחר די קטן
והפער בתשלום לא גדול
את לא קונה את המשומש במחיר של זהב ישן , אלא גבוה יותר
בחנויות המחיר הוא די קבוע,
שיחת טלפון קצרה לכמה חנויות תתן לך תשובה ברורה.
בבני ברק יש כמה וכמה חנויות שעושות את זה, אנחנו אישית החלפנו בעבר בחזון איש פינת רבי עקיבא.
אבל כיום זה דבר נפוץ.
נראה לי שבכל חנות תכשיטי זהבהרבה.
זה שעון עם רצועה קשיחה .
לא יודעת בדיוק.
אבל גם אם אצטרך להוסיף כמה מאות זה שווה לי.
נראה לי שבכל חנות תכשיטי זהב
קונים או מחליפים זהב
רק שתדעי מראש ולא תהיי בהלם
שעון זהב שוקל הרבה בעיקר בגלל המנגנון שלו
כשקונים אותו שוקלים אותו כמו שהוא
כשמחזירים/ מחליפים שוקלים אותו ללא המנגנון וולא אבני שיבוץ אם יש
כך שהמשקל יורד משמעותית
ולא תצטרכי להוסיף רק כמה מאות שקלים...
יש אפשרות למכור במכירה פומבית,מבאס...
הבנתי .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים