- הוסף לסימניות
לילדה בת 5
תודה!
תודה!
לילדה בת 5
תודה!
לדעתי ראיתי בבזאר על רחוב רבי עקיבא אחרי איצקוביץ
מה סדר גודל של המחירים?יש בסטייליש חצאית סקוטית אדומה
בבזאר לא הסתכלתי על המחירים , תוך כדי הליכה ראיתי בזוית העין את הדוגמאמה סדר גודל של המחירים?
והאם זה קפלים??
האם הצבע האדום הוא השולט?יש לי חצאית קפלים משובצת אדום ירוק
לא יודעת אם זה סקוטי
הבת שלי בת 5 קצת קצר עליה
במייל יש לך כן אפשרות?האדום שולט
אבל אין לי אפשרות להעלות תמונה
לי יש.לילדה בת 5
תודה!
יש לילילדה בת 5
תודה!
אשדודלא
מצטערת
יש לי תקלה
איפה את גרה?
יש לי גם חצאית סקוטית
חושבת שהיא מידה 4
לי יש.
אני מבית שמש
יש מצב לתמונה פה או במייל?יש לי
לבשו אצלי בגיל 6, גבוהה
אשתדל מחר לצלם לךאשדוד
יש מצב לתמונה פה או במייל?
pggh0583 בגימייל
תודה!
זה התחפושת, ורק לאחת חסרה לי חצאית.שלי במחסן,
אם את אומרת לי שאת רוצה אני אשלח את בעלי לחפש את זה.
אבל רק אם בטוח רוצה.
זה חצאית קפלים עם גומי למעלה בצבעים אדום ירוק אם זכור לי נכון.
יש לי חצאית בול מתאימהזה התחפושת, ורק לאחת חסרה לי חצאית.
אם את חושבת שזה משהו בסגנון הזה, ממש דומה.
אז כן אני אשמח כי בינתיים אין לי כלום.
או שנמתין עד ש @אלף100 תצלם לי.
צפה בקובץ המצורף 1328135
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים