דרוש מידע מחפשת טורטיות שנאפו לאחר הפסח תשפ״ה

• הוסף לסימניות
או טורטיות מקמח תירס בכשרות בד״צ
מישהו יודע איפה יש?
תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
זה דחוף לי לאירוע!

• הוסף לסימניות
נראה לי שבמכירה לקהילה היה טורטיות מאחרי פסח

• הוסף לסימניות
אח שלי השתמש עכשיו לאירוע בטורטיות מקמח עדשים מונבטות.
עד"ח.
אם מעניין אותך אברר פרטים.
הוא נסע לאיזה ישוב להביא את זה.
זה מיועד לטבעוניים/ צליאקים

• הוסף לסימניות
אח שלי השתמש עכשיו לאירוע בטורטיות מקמח עדשים מונבטות.
עד"ח.
אם מעניין אותך אברר פרטים.
הוא נסע לאיזה ישוב להביא את זה.
זה מיועד לטבעוניים/ צליאקים
אה וואו! אם לא קשה לך לברר אני אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אם את לא מוצאת
ממליצה לך לנסות להכין
זה הרבה פחות נורא ממה שזה נשמע

• הוסף לסימניות
וואי סליחה...
עד שנרדמו כאן אתמול.
אנסה לתפוס אותו לפני הכולל
רק עכשיו הוא חזר אלי.
אין לו את המספר אבל זה הטורטיות המדוברות אולי יקדם אותך איכשהו

זה מפעל בחולון
1747665845137.png

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה