תוכנות מחפשת טכנאי מחשבים להתקנת אוטוקאד

• הוסף לסימניות

טכנאי התקין לי את אוטוקאד 24, הוא עבד לי במשך חודשיים ואז קיבלתי הודעה מאוטוקד להכניס רשיון.
אני מחפשת מישהו שיוכל לעזור ולפתור את הבעיה. ( אג, יש אותה בעיה גם עם הרוויט)

בבקשה, זה דחוף!

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי יש פרטי יצירת קשר בפרופיל

• הוסף לסימניות

טכנאי התקין לי את אוטוקאד 24, הוא עבד לי במשך חודשיים ואז קיבלתי הודעה מאוטוקד להכניס רשיון.

אני מחפשת מישהו שיוכל לעזור ולפתור את הבעיה. ( אג, יש אותה בעיה גם עם הרוויט)

בבקשה, זה דחוף!

לכל מי שהיתה את הבעיה עם אוטוקאד יש אפשרות לפתור זאת בקלות ללא צורך להחליף גירסה
דבר ראשון לסגור את האוטוקאד
2. לכו לדרייב C במחשב שלי
3. לפתוח PROGRAM FILES
3.לפתוח תיקיית AUTODESK
4. לפתוח תיקיית AUTOCAD בגירסה שיש לכם
5. היכנסו לתיקייה בשם ACWEBBROWSER
6. והסירו שם קובץ באותו השם ACWEBBROWSER

• הוסף לסימניות
לי היתה כזו בעיה, וגם אחרי שתיקנתי לבד (לא בדרך שכתבו כאן, אלא לפי הדרכה שמצאתי ברשת) זה חזר
פתרו לי את זה מרחוק ב"מחשבים ברמה" 054-242-7062
והתקינו לי גרסה שלא מתעדכנת און ליין, אז זה לא מחפש רשיון שוב

• הוסף לסימניות
ניסיתי. אין לי את הקובץ הזה.

• הוסף לסימניות
.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לתקלות בכל נושא אני פה

• הוסף לסימניות
אני יכול לפתור בעיות בהתקנת אוטוקד ועוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה