דרוש מידע מחפשת טכנאי שמבין טוב באווצאפ עיסקי, נטפרי ומה שבינהם....!

• הוסף לסימניות
אני ממש אובדת עצות.
התקנתי על המחשב אימולטור של ווצאפ עיסקי אבל הוא לא עובד לי עם הגלישה של נטפרי.
אני מחפשת פיתרון יצירתי לווצאפ עיסקי על המחשב.
יש לי עוד מחשב נייד שאני יכולה לעשות עליו את הווצאפ עם חסימה אחרת אולי (כמו אייפד)
אשמח לעזרה מקצועית בתשלום ממישהו שמבין טוב!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני ממש אובדת עצות.
התקנתי על המחשב אימולטור של ווצאפ עיסקי אבל הוא לא עובד לי עם הגלישה של נטפרי.
אני מחפשת פיתרון יצירתי לווצאפ עיסקי על המחשב.
יש לי עוד מחשב נייד שאני יכולה לעשות עליו את הווצאפ עם חסימה אחרת אולי (כמו אייפד)
אשמח לעזרה מקצועית בתשלום ממישהו שמבין טוב!
תודה רבה

א. למה דווקא whatsapp business ?
ב. " יש לי עוד מחשב נייד שאני יכולה לעשות עליו את הווצאפ עם חסימה אחרת אולי (כמו אייפד)" - אם כך הכי פשוט - תתחברו במחשב עם הנטפרי לוואטסאפ ווב של הוואטסאפ הנ"ל.

• הוסף לסימניות
א. למה דווקא whatsapp business ?
ב. " יש לי עוד מחשב נייד שאני יכולה לעשות עליו את הווצאפ עם חסימה אחרת אולי (כמו אייפד)" - אם כך הכי פשוט - תתחברו במחשב עם הנטפרי לוואטסאפ ווב של הוואטסאפ הנ"ל.
א. יש לי מוצרים שאני מוכרת ואני משתמשת המון בקטלוג.
ב. אבל איזו חסימה אשים על המחשב השני? אני לא רוצה גגלישה פתוחה, אני רוצה שיהיה בו נטו וווצאפ מבחינתי.
ולא גלישה של חברה אחרת. אולי יש אפשרות שטכנאי יכול לחום את הגוגל וכל האפשרויות להתחברות לרשתות אחרות ואז לשים שם נטו ווצאפ?
אני גם צריכה אפשרות להעלות סטטוסים (לעסק) שזה לא טוב לי שזה רסום בנטפרי

• הוסף לסימניות
א. זו בעיה.
ב. אפשר במקום מחשב שני, איזה טאבלט של חברת הדרן וכדו', ופתרתם הרבה מהבעיה.
ג. אני חושב שיש אפשרות להעלות (לא לצפות) סטטוסים דרך נטפרי בוואטסאפ ווב.

• הוסף לסימניות
א. זו בעיה.
ב. אפשר במקום מחשב שני, איזה טאבלט של חברת הדרן וכדו', ופתרתם הרבה מהבעיה.
ג. אני חושב שיש אפשרות להעלות (לא לצפות) סטטוסים דרך נטפרי בוואטסאפ ווב.
זהו שיש לי סמארטפון, עכשיו עוד טאבלט ועוד מחשב, איבדתי את זה...
לכן אני מנסה למצא אולי פתרון על המחשב השני:)
אין אפשרות להעלות סטטוסים הייתי בווצאפ שלהם כמה שבועות עד שהם אמרו שהם לא יכולים יותר:(

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה