מחפשת טלפונים של קייטרינג גורמה ומאכל

• הוסף לסימניות
ואשמח אם יש לכם עוד רעיונות למי שעושה קייטרינג למוסדות בירושלים

• הוסף לסימניות
גם אני. צריך להיות מאוד ברמה באזור המרכז

• הוסף לסימניות
טרקלין בירושלים טעים וזול

• הוסף לסימניות
תבדקו טוב לפני הזמנת קייטרינג. בעלי קשור לאחד הצהרונים והאוכל שם מזעזע. לדוגמה: לא קוטמים ראשים לקישואים וגזרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1253984:
תבדקו טוב לפני הזמנת קייטרינג. בעלי קשור לאחד הצהרונים והאוכל שם מזעזע. לדוגמה: לא קוטמים ראשים לקישואים וגזרים.

במחילה...
זו השמצה זולה בפומבי, כשאין כל אפשרות לתקן את התדמית השלילית והנזק...

רק נקודה קטנה לאיזון - מידי יום ביומו האוכלים בצהרונים בכל קייטרינג שהו
עוברים בדיקות ע"י משרד הבריאות כולל דגימות למעבדה.
אז קחו את הנכתב לעיל בפרופורציה הנכונה.
ואם התלונה שהאוכל לא קולע לטעם שלנו אז תדעו שהפיקוח הוא הסיבה לכך.
האוכל חייב לעמוד בתקן X ובתקן V חייב להכיל כך וכך מלח וכך נתרן כך וכך זה וכך מזה וכו' כך שהתבלון בידי משה"ב.
כל הנ"ל מידיעה ברורה ולא מהשערות.

• הוסף לסימניות
סליחה, ממש לא נקבתי בשם הקייטרינג, ואין זו השמצה זולה כלל ועיקר.

• הוסף לסימניות
יש המלצות ספציפיות?

• הוסף לסימניות
אני לא משיגה את מאכל - מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אני מכירה קייטרינג ברמה גבוהה מאד, כולל הגשה אסתטית במיוחד.
הם לא זולים, אבל שווים כל שקל.
מי שמעוניין יכול לברר פרטים אצלו ישירות: 0504129416.
בשמחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה