דרוש מידע מחפשת יועץ מס או רו"ח לעסק

• הוסף לסימניות
יש לי מוצלחת מאוד אשמח לתת פרטים באישי

• הוסף לסימניות
ממליץ על אורנה בהר רואת חשבון לעמותות ועסקים, בכל הארץ. אפשר לשלוח לה הכל בדיגיטל ואפשר גם לבוא אליה.
לי אישית יש עמותה שמנוהלת אצלה, וגם עסק קטן של אישתי. כבר כמה שנים אצלה, ומאוד! מרוצה. (מהמחיר, שירות, זמינות, וידע).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על אדר שרותי חשבונאות ומיסים
0527636393

• הוסף לסימניות
ממליץ על אורנה בהר רואת חשבון לעמותות ועסקים, בכל הארץ. אפשר לשלוח לה הכל בדיגיטל ואפשר גם לבוא אליה.
לי אישית יש עמותה שמנוהלת אצלה, וגם עסק קטן של אישתי. כבר כמה שנים אצלה, ומאוד! מרוצה. (מהמחיר, שירות, זמינות, וידע).
בהצלחה.
מצטרף. מקצועית, עם שירות מעולה.
0585549010

• הוסף לסימניות
תוכלי לצור קשר במייל office@ gelbartf.com

• הוסף לסימניות
אני יועצת מס
מתמחה בפתיחת עסקים ברשויות המס ובניהולם.
אפשר לפנות בפרטי לקבל הצעת מחיר.

• הוסף לסימניות
אנחנו וכן אחותי וגיסתי נמצאות אצל דבורה פרידמן מירושלים.
אני ממליצה עליה בחום, השירות שלה נדיר ומיוחד.
המספר שלה - 0548498425

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה