דרוש מידע מחפשת ייעוץ על עגלות- מנסיון

• הוסף לסימניות
רק בגלל שאת שואלת אני יגיד לך שהיה לי סייבקס מיוס ורק חיפשתי להתפטר ממנו.
אני יודעת שהמון מרוצות אבל אצלי היא נשברה צ'יק צ'ק במקום מוזר והייתי צריכה לשלם 500 שקל לתיקון (חודש לאחר הקניה).
ולא, אני לא סחבתי על זה דברים והרמתי את זה בכל המדרגות ולא עשיתי שום דבר לא הגיוני עם זה!!
מה שכן, רוב העגלות היום יוצרו מתוך כוונה שאני ישרת אותן ולא הפוך ואת זה אני לא אוהבת!!
ב"ה מכרתי את זה!!!!! מודה לה' כל רגע!!
יתרונות - מתקפלת ביד אחת, צרה, קומפקטית, עיצוב מהמם (לדעתי), מתאימה מאוד ונוחה מאוד למגוון גילאים.
לסילבר קרוס יש דגם חדש (בלי אמבטיה אבל מתאים מגיל לידה) שקוראים לו SPIRIT.
יש לו את רוב המעלות של המיוס רק בעמידות של סילבר קרוס.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לי יש את הסייבקס מיוס כבר שנה,(מכירה אותה כבר כמה שנים) מיוס 1 שהספקתי לקנות באפור מלאנז לפני שיצא המיוס 2 במחירים המופרעים שלו (שילמתי 3500 למי שמתענינת+500 סלקל) ואני דווקא אוהבת את המראה של האמבטיה שלו יותר. מבחינת העגלה הכל מושלם נסיעה מצוינת מתקפלת בקלילות נוחה לתפעול להשכיב ולהפוך צד. אני קצת מפחדת להעלות אותה מדרגות אז היא פחות במדרגות המינוס היחיד שמפריע לי- השריטות על השילדה... משהו שא"א למנוע ואחרי הכל עגלה יקרה... אבל כמובן אני לא משתגעת, שימוש נורמלי סטנדרטי...
במקביל לשימוש בעגלת יויו כך שזה לא נקרא שימוש מאסיבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה