מחפשת ילדים לציירים, הנה רעיון בשבילך למשלוח מנות----

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאוד!!!
ציירים אצלנו השנה

שוהם@ מאיפה הברטים?
אני מחפשת בדיוק כאלו
מצאתי רק בחנויות כובעי נשים ב30...
אפשר להכין ברט ממש בקלות לבד

הנה ברט שהכנתי לאחיינית שלי לתחפושת סקוטית.
[הכנתי את הכל, גם את חמת החלילים]
צפה בקובץ המצורף 606749
[/QUOTE]
מדהים!
את מוכשרת ברמות!
יש לך הוראות תפירה לברט?
אני ישמח מאוד,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקווה שיביא למישהי תועלת
עזרת לי מאוד!!!
ציירים אצלנו השנה

שוהם@ מאיפה הברטים?
אני מחפשת בדיוק כאלו
מצאתי רק בחנויות כובעי נשים ב30...
[/QUOTE]

קניתי אותם לפני פורים מ'עזרה ואחוה'
לא זוכרת מחיר

• הוסף לסימניות
hbackar האם הכנת את העוגיות רויאל איסייניג לבד,????? חייבת לדעת. כי זה ..אין לי את הביטוי המתאים.

• הוסף לסימניות
כתבתי שהתמונות להשראה מהרשת.
כתבת שהכנת חלק מהדברים בעבר, וגם אם לא - איך ניתן לדאוג שהעוגיות עם העדשים מההודעה הראשונה - לא יורידו צבע באפיה, מה שעלול להפוך אותם לחסרות נוי לחלוטין?

• הוסף לסימניות
כתבת שהכנת חלק מהדברים בעבר, וגם אם לא - איך ניתן לדאוג שהעוגיות עם העדשים מההודעה הראשונה - לא יורידו צבע באפיה, מה שעלול להפוך אותם לחסרות נוי לחלוטין?
הכנתי פלטה עם קייקפאפס
ועוגיות אחרות עם עדשים
הן לא אמורות להוריד צבע באיפה
חשוב לא לגעת בהן עד שהעוגיות מתקררות לחלוטין

• הוסף לסימניות
למי שחיפשה ברטים יש חנות באלעד שיש בה את כל הצבעים, 8 ש"ח לברט

• הוסף לסימניות
איך??? אפשר הוראות הכנה?
גוזרים עיגול בקוטר גדול כזה שהקוטר הוא רוחב ראש הילד מאוזן לאוזן.
מאותו בד גוזרים רצועה באורך של היקף העיגול + 2 ס"מ לתפרים. רחב הרצועה 10 ס"מ.
תופרים את הרצועה להיקף העיגול. היא תתעגל סביב. מחברים את הקצוות של הרצועה בסוף.
עושים מכפלת ברצועה של בערך 2 ס"מ ומשחילים גומי באורך מתאים. הגומי יכווץ את הרצועה ויתקבל ברט.

אם יש שאלות, בכיף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וזילפת קודם את השוקולד הצבעוני, נכון?
אהבתי ממש את הרעיון
והבאת את זה עם משהו גם?
או רק זה?

• הוסף לסימניות
עוד לציירים.
אם תרצו אוכל לתת מתכון למקלות עם הפצפוצים.
וגם לעוגיות עם הרויאל אייסינג
הקאפקייקס כבר כתבתי למעלה

צפה בקובץ המצורף 606178

צפה בקובץ המצורף 606184

בייגלאך גדולים טבולים בשוקולד צבעוני
צפה בקובץ המצורף 606183

אפשר גם מרשמלו לבן עם מקל, טבול בשוקולד צבעוני. מתאים מאוד לחלוקה לחברות בבית הספר. עוטפים כל אחד בצלופן.

גם אלו חמודים ממש.
שוקולד לבן וסוכריות צבעוניות
צפה בקובץ המצורף 606185

מקווה שיביא למישהי תועלת
מקפיצה מפורום ישן... אבל אשמח לקבל מתכון למקלות עם הפצפוצים, ואם יש אולי עוד רעיון חדש למשלוח מנות על פלטה של צבעים מפלסטיק אשמח. תודה רבה

• הוסף לסימניות
image (24).png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה