מחפשת כיסוי לקרש גיהוץ

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות כיסוי הפלא לקרש גיהוץ - כמו התמונה המצורפת.

אולי יש כאן מישהו שקנה ולא אהב או לא התרגל לזה ורוצה למכור לי בזול?

קבצים מצורפים

• כיסוי הפלא.jpg
    KB 98.5 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
יש!
אני צריכה לבדוק היכן הוא גנוז.

• הוסף לסימניות
קניתי ואני ממש לא מצליחה לגהץ איתו! חבל שקניתי אלא אם כן יש משהו שלא קלטתי...

• הוסף לסימניות
לדעתי זה משהו שצריך להתרגל לזה,
אני התרגלתי לגהץ עם זה וזה פשוט נפלא!
צריך לגהץ רק צד אחד של הבד, והצד השני מתגהץ מעצמו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;970131:
צריך לגהץ רק צד אחד של הבד, והצד השני מתגהץ מעצמו...

את מגהצת חולצה מקופלת?
או חצאית כפולה?
מה כוונתך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;970141:
את מגהצת חולצה מקופלת?
או חצאית כפולה?
מה כוונתך?

נגיד בחולצה בד"כ צריך לגהץ את 2 הצדדים של השרוול ואם זה רק צד אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;970141:
את מגהצת חולצה מקופלת?
או חצאית כפולה?
מה כוונתך?

מה פתאום...
ברגע שאת מגהצת צד אחד של הבגד באופן אוטומטי, כיסוי האלומיניום הזה מעביר את עוצמת החום גם לצדו השני של הבגד והופך את הגיהוץ למהיר ויעיל הרבה יותר.
מעבר לכך, כשאת מגהצת חולצות בצד שמאחורי הכפתורים, הוא מחליק את הכפתורים באופן מדהים. אין צורך להתאמץ ולגהץ בין כפתור לכפתור, החלקה אחת בצד האחורי וזה נראה מעומלן ויפה.
לי, אישית, הכיסוי הזה חוסך זמן ומאמץ.
כמובן, השאלה הבסיסית היא כמה את משקיעה בגיהוץ ועד כמה חשובים לך פרטי לבוש מגוהצים בקפידה. מכירה משפחות רבות שמחליקות מעט את החולצות וממשיכות הלאה. ענין של סדרי עדיפויות...

• הוסף לסימניות
יש בו קטע שבגלל שהבד עבה הוא לא יושב טוב על הקרש, מה שיוצר גלים.
המגהץ שלי נפל כמה פעמים כשהנחתי והוא לא ישב טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sfogel;970151:
יש בו קטע שבגלל שהבד עבה הוא לא יושב טוב על הקרש, מה שיוצר גלים.
המגהץ שלי נפל כמה פעמים כשהנחתי והוא לא ישב טוב

אני תופסת את שני חלקי הכיסוי עם מותחני סדין, מין גומיות שבקצותן קליפסים. כך הכיסוי מתוח היטב ולא מפריע בגיהוץ.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
עוד מימי בחרותי התרגלתי לגהץ עם מגהץ קיטור.:)
א'פעם לא גיהצתי שרוול חולצה משני צדדים...:eek:

והגיהוץ שלי מקסים;)
אין כמו העוצמה של קיטור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;970158:
עוד מימי בחרותי התרגלתי לגהץ עם מגהץ קיטור.:)
א'פעם לא גיהצתי שרוול חולצה משני צדדים...:eek:

והגיהוץ שלי מקסים;)
אין כמו העוצמה של קיטור!

ברצינות? גם אני מגהצת עם קיטור כבר שנים, ועדיין מגהצת משני הצדדים... :confused: ואני דווקא לא מהמקפידים הגדולים :eek:

• הוסף לסימניות
היה לי כסוי כזה כמו בתמונה והוא באמת לא "ישב" כל כך טוב, אבל מבחינת הגיהוץ - כיף לעבוד עליו.
עכשיו יש לי כסוי כזה של TEFAL - קצת יותר יקר אבל ממש מצוין! יושב טוב, לא זז, הבד מחליק בקלות (ולא נתפס כמו בקודם)
ויש לו אחריות חמש שנים.

חני

• הוסף לסימניות
מוכרים בירידים לבית וכאלה, אבל תנסי בחנויות לבית
שבוע שעבר ראיתי שמכרו במלכי ישראל ליד הדר גאולה, מכירה פיראטית כזאת

• הוסף לסימניות
יש משהי שיש לה מכירה בבית-בני ברק של כל מיני כיסויים לקשר גיהוץ (ומגהצים וכביסל וכו..)
תנסי אצלה...
052-7148848

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;970150:
מה פתאום...
ברגע שאת מגהצת צד אחד של הבגד באופן אוטומטי, כיסוי האלומיניום הזה מעביר את עוצמת החום גם לצדו השני של הבגד והופך את הגיהוץ למהיר ויעיל הרבה יותר.
מעבר לכך, כשאת מגהצת חולצות בצד שמאחורי הכפתורים, הוא מחליק את הכפתורים באופן מדהים. אין צורך להתאמץ ולגהץ בין כפתור לכפתור, החלקה אחת בצד האחורי וזה נראה מעומלן ויפה.
לי, אישית, הכיסוי הזה חוסך זמן ומאמץ.
כמובן, השאלה הבסיסית היא כמה את משקיעה בגיהוץ ועד כמה חשובים לך פרטי לבוש מגוהצים בקפידה. מכירה משפחות רבות שמחליקות מעט את החולצות וממשיכות הלאה. ענין של סדרי עדיפויות...

אחרי שראיתי הדגמה של הדבר הזה ניסיתי לגהץ, בכיסוי הרגיל רק מאחורה עם הכפתורים יצא לי מצוין :)

האמת שיש לי את הכיסוי הזה ואני דיי מרוצה. לא רואה הבדל משמעותי אבל נחמד. (שהביאו לי אותו לא ידעתי שזה נקרא משהו מיוחד)

מה שכן אם אני שמה מידי קיטור בטעות אז זה עושה חום בלתי נסבל על היד, בעיקר בדברים קטנים שלא יכולים לקבל את כל הקיטור בחזרה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל הסבר למה אני לא מצליחה לגהץ עם הכיסוי הזה?| המגהץ לא מחליק עליו.. מקווה שאני מובנת .. הוא פשוט נתקע כזה

• הוסף לסימניות
נראה לי שאחותי (אלעד) מוכרת את זה בזול
תנסי: 03-9074031

• הוסף לסימניות
על הכיסוי הוא לא מחליק!
הוא מחליק על הבגד וזה סוג של חיסרון כי שאת מגהצת צווארון או שרוול של ילד זה לא הכי נוח,
ותמתחי אותו כמה שיותר חזק.

• הוסף לסימניות
לענייננו -
אם יש מישהי שקנתה ולא משתמשת, אשמח אם תמכור לי בזול!
(המחיר הרגיל של זה הוא בערך 90 ש"ח)

אחרי שמתרגלים אליו אי אפשר בלעדיו! בכיסוי שלי נפער חור וגם הוא התחיל להתפורר, הוא מלכלך לי את כל סביבת הגיהוץ וזה ממש מעצבן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת