עזרה מחפשת כמה שיותר חוברות מסלולי לימודים בסמינרים (י"ג י"ד)

• הוסף לסימניות
הכי חשוב עדכניים, ובירושלים.
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אני גם ממש אשמח למידע על לימודי: תכנות\הנדסאים\מדעי המחשב בסמינר
אז אם מישהו יודע על סמינר טוב שמלמד הנ"ל אני אשמח מאד! לקבל מידע

• הוסף לסימניות
, ובירושלים.
1607002571963.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם ממש אשמח למידע על לימודי: תכנות\הנדסאים\מדעי המחשב בסמינר
אז אם מישהו יודע על סמינר טוב שמלמד הנ"ל אני אשמח מאד! לקבל מידע
הנדסאים יש כמעט בכל סמינר. לכאורה תכנית הלימודים הכי טובה היא במקום שיש חוץ מהנדסאים רגיל גם תכנית של קמא טק וסיוע בהשמה.
שתבואנה הבוגרות ותדייקנה אותי. הידע שלי הוא 'מבחוץ' ולא 'מבפנים'.

• הוסף לסימניות
הנדסאים יש כמעט בכל סמינר. לכאורה תכנית הלימודים הכי טובה היא במקום שיש חוץ מהנדסאים רגיל גם תכנית של קמא טק וסיוע בהשמה.
שתבואנה הבוגרות ותדייקנה אותי. הידע שלי הוא 'מבחוץ' ולא 'מבפנים'.
לפי מה שהבנתי מוקדם לדעת אם יהיה תוכניות כאלה או אחרות (ככה מישהי ענתה לי כאן באשכול אחר ששאלתי שם על הנדסאים מוגבר בישן) אם זה לא נכון אני אשמח לדעת באיזה סמינר יש כלומר איפה הכי כדאי לי ללמוד כדי לצאת הכי מקצועית שאפשר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה..
מחפשת כמה שיותר חוברות מסלולי לימודים בסמינרים
ומידעונים של מרכזי השתלמויות עדכניים להשראה
תודה :D

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל חוברת השתלמויות של וולף

• הוסף לסימניות
לי יש את החוברת של סמינר הישן בבית.
(משנה שעברה)
מה את רוצה לדעת?

• הוסף לסימניות
תודה רבה , אבל זה לא עוזר לי
אז מחפשת את הטלפון של מרכז ההשתלמויות של וולף, למי שיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה