דרוש מידע מחפשת להזמין בגדים יפים לבנות(אשכול מרוכז לבגדים לילדות)

מחפשת קישור לגופיות טובות מנקסט לילדה בת 2+ ללא טיקטקים
עדיף מניסיון

סטים
בן שנה ובת שלוש.
כל הסטים המשפחתיים באים רק עם בייבי גירל....
וואו, היה לי פוסט שלם [ישן] עם סטים לפעוטות בנים ובנות... אני נכנסת עכשיו ורואה שכל הקישורים לא זמינים. מחקתי אותו בזכותך :)
שמה לך בסגנון:
1711708873545.png

1711708954838.png

ק.ש.

אני מחפשת טישרטים חלקים בגוון זהה שרוול ארוך + שרוול קצר

מידות 3-10

אשמח לעזרה, תודה

וואו, היה לי פוסט שלם [ישן] עם סטים לפעוטות בנים ובנות... אני נכנסת עכשיו ורואה שכל הקישורים לא זמינים. מחקתי אותו בזכותך :)
שמה לך בסגנון:
תודה! אהבתי ממש!!
עם שרוול ארוך יש עכשיו?

תודה! אהבתי ממש!!
אני שמחה :)
עם שרוול ארוך יש עכשיו?

ק.ש.

סט לשבת לתינוקת וילדה בת 2 -300 שח

נעלים:

שמלה:

אוברול לתינוקת:

סרטים לשיער:

אם יש מישהי שהזמינה אחד מהמוצרים ויכולה להמליץ על משהו
נשמח לשמוע

הזמנתי סט אחד ליומחול תודה
כשיגיע אשתף בעז''ה איך זה
אם יש עוד גם לשבת
בנים- 2,4 בת- 3-6 חודשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה