דרוש מידע מחפשת להזמין בגדים יפים לבנות(אשכול מרוכז לבגדים לילדות)

לא . הפירחונית שיש גם לקטנה עם התלתלים . בהיר.

לקחתי מידה 9-10 בשביל ילדה בת 10 נמוכה ורזה מאוד.
בסוף זה מתאים לילדה בת 6 גבוהה.
(במיוחד בגלל האורך. כי היא מאוד רזה אבל זה קצר עליה קצר אפילו שהיא נמוכה)
לדעתי אין סיבה שלא יתאים גם לבת שלך.

אני קונה רק עם קופונים ורק כשפתוחה לי האופציה למשלוח עד הבית.
אז התחלתי מעכשיו. כל פעם מזמינה עוד קצת.
קופנים אני כל קניה מבקשת מהם והם נותנים לי.... ולגבי משלוח עד הבית אני אף פעם לא מזמינה פחןת מ200 אז יש לי משלוח חינם

קופנים אני כל קניה מבקשת מהם והם נותנים לי.... ולגבי משלוח עד הבית אני אף פעם לא מזמינה פחןת מ200 אז יש לי משלוח חינם
אני פחות משתמשת ב - 20%
רק ב - 35 בקניה מעל 70
נדיר יותר - 55 בקניה מעל 160

בגד מושלם לחורף
1756896886320.png

תודה!
אני מעדיפה משהו יותר "בוגר" לגיל הזה, אם זו ההגדרה הנכונה:)
תודה רבה!!

מאד מאד מומלצים

סט קיצי לתינוקת
1000745497.jpg

SHEIN Playful Pals 2 יח'\סט חולצת שרוולים כובע צווארון לתינוקות עם קשת, סתמית חמוד בד צלעות כותנה רכה, תלבושת לבנה, מתאימה לגיל 4-7, חומר כותנה נוח וידידותי לעור, הגעה חדשה באביב ובקיץ, מתאים לפעילויות בבית או בחוץ
!בוא לבדוק אותם SHEIN.com, - גיליתי מוצרים מדהימים ב
http://api-shein.shein.com/h5/share...5GkMtV_8&localcountry=IL&url_from=GM710255121 92

סרבל חתיךךך
1000745499.jpg

מכנסי סינר ג'ינס עם רקמת לבבות חמודה לתינוקות בנות, קז'ואל

חצאית טריקו ארוכה להריון, נוחה ממש!

SHEIN פשוט קז'ואל חצאיות לנשים בהריון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה