דרוש מידע מחפשת להזמין בגדים יפים לבנות(אשכול מרוכז לבגדים לילדות)

את מדברת על קופונים לטמו?
איך את מקבלת את הקופונים האלה ?
קונים דרך הקישור הזה 4 פריטים
(שימי לב כמה הוא מבקש. אצלי הוא מבקש 4)
אני קונה 4 מדבקות שכל אחת עולה שקל (עושה חיפוש של מדבקה ומסננת מחיר מהנמוך ביותר

מיד אחרי הקניה מתעדכנת חבילת קופונים שווים

אחרי שאני משתמשת בקופונים אני מבטלת את הקניה של ה - 4 פריטים.
(לא לפני. כי אחרת הקופונים מתבטלים)

אני קונה 4 מדבקות שכל אחת עולה שקל (עושה חיפוש של מדבקה ומסננת מחיר מהנמוך ביותר

זה אפליקציה?

אם מבטלים את הקניה הקופונים גם מתבטלים

מה הקישור הזה בעצם?
ולמה הוא לא נותן לילקנות על פחות מסכום משלוח של 130 שח

ולמה הוא לא נותן לילקנות על פחות מסכום משלוח של 130 שח
את מדברת על טמו אני מבינה
יש שם הגבלת הזמנה על סך של פחות מ 130 ש’’ח, אלא אם כן את משתמש חדש, שאז המינימום הוא פחות.
אמרו פה באשכולות כל מיני דברים איך לעקוף את זה מה שאני בסוף עשיתי זה לקנות משהו ב 2 שקל דרך פרסום ממומן בגוגל ואז בגלל שזה ממומן זה נותן להזמין את מה שממומן עם כל מה שאת רוצה בלי הגבלת מינימום.
אם תחפרי בפרוג תראי יש עוד הצעות לפתרון.
בהצלחה

את מדברת על טמו אני מבינה
יש שם הגבלת הזמנה על סך של פחות מ 130 ש’’ח, אלא אם כן את משתמש חדש, שאז המינימום הוא פחות.
אמרו פה באשכולות כל מיני דברים איך לעקוף את זה מה שאני בסוף עשיתי זה לקנות משהו ב 2 שקל דרך פרסום ממומן בגוגל ואז בגלל שזה ממומן זה נותן להזמין את מה שממומן עם כל מה שאת רוצה בלי הגבלת מינימום.
אם תחפרי בפרוג תראי יש עוד הצעות לפתרון.
בהצלחה
ניסיתי ולא הצלחתי

מוזר....
אני ניסיתי מלא דברים אחרים ורק זה עבד
בטוח? כי לפני המעבר לתשלום הוא מקפיץ הודעה בסגנון ’אולי שכחת משהו’ וצריך לדלג (זה נראה כמו ההודעה שהוא כותב ’שיש לך עוד x שקלים עד ל 130’, רק הכיתוב שונה, לכן אני שואלת אולי לא שמת לב)

מוזר....
אני ניסיתי מלא דברים אחרים ורק זה עבד
בטוח? כי לפני המעבר לתשלום הוא מקפיץ הודעה בסגנון ’אולי שכחת משהו’ וצריך לדלג (זה נראה כמו ההודעה שהוא כותב ’שיש לך עוד x שקלים עד ל 130’, רק הכיתוב שונה, לכן אני שואלת אולי לא שמת לב)
ניסיתי הלך לי פעמיים
.עכשיו כבר לא הולך לי.

מה אפשר לעשות ?

נערך לאחרונה ב:
השתמש בזה בימים האחרונים וקיבלת קופונים?
כי אם כן, תחכי שיפתחו לך את זה שוב.
זה נפתח בצורה אקראית.
השתמשתי בחשבון אחר.
ניסיתי בעוד חשבון והוא לא נותן לי

איך מקבלים את הקישור לקופונים האלה ?

ובעצם את מקבלת משהו מזה שאני קונה דרך הקישור שלך?

השתמשתי בחשבון אחר.
ניסיתי בעוד חשבון והוא לא נותן לי

איך מקבלים את הקישור לקופונים האלה ?

ובעצם את מקבלת משהו מזה שאני קונה דרך הקישור שלך?
זה קישור כללי.
לא פרטי שלי.
הוא מסתובב הרבה בפורום כאן.
תשמרי אותו.

אצלי עכשיו פעיל רק בחשבון אחד.

חוזרת לעדכן:

https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1756800476296_rgn4yw59fv&refer_page_sn=10045
בתמונה נראה בד עשיר ומבריק מעט.
הייתי בטוחה שזה סוג של קורדרוי כזה.
בפועל הגיע בד הרבה יותר פשוט. דק.
הייתי שמה מקסימום לחול המועד.
או משהו כמו חלוק של שבת לבית. כשמחפשים משהו נח.
בקיצור נחמד. אבל ממש לא מה שנראה בתמונה.

https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1756800502874_337jqxo9mk&refer_page_sn=10045
גם היא נראית בפועל סגנון חלוק שבתי.
משהו בה קצת רחב מידי בשביל שמלה שבתית.

בשני הדגמים האלו הייתי למפרע לוקחת מידה פחות ממה שהזמנתי.
למרות שאני מזמינה הרבה ובודקת אורך וכו'. ומכירה את המידות הנדרשות.
משהו בשני הקישורים האלו מרגיש גדול מידי.

https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1756800537472_2zyez5lk1z&refer_page_sn=10045
מזו אני ממש מרוצה.
גם הקישור השני ששמתי בשביל הקטנה. למרות שהשרוול שקוף. זה מה היה.

https://www.temu.com/il/נעלי-ילדות-סתיו-ואביב--חדש-צעירים-נעלי-יחיד-ולווט-נעלי-פרינסס-מערביות-ילדה-טופס-עגול-רך-סולייה-נושמת-נעלי-יחיד-לבנים-g-601101822085302.html?top_gallery_url=https://img.kwcdn.com/product/fancy/ec46ef75-0647-4729-96cf-db73a53a3ee7.jpg&spec_gallery_id=253585&refer_page_el_sn=209279&_x_vst_scene=adg&_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_campaign=affiliate&_x_cid=2025199094kol_affiliate&refer_page_name=kuiper&refer_page_id=13870_1756800637666_df4lxq0ju8&refer_page_sn=13870&_x_sessn_id=vdjgotfh6a
הגיעו ממש איכותיות ויפות. ממש לא נראה 20 שח.
מתאים לרגל צרה.

https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1756801010607_fdel21uxiy&refer_page_sn=10045
הגיעה ממש בסדר.
חמודה לגמרי.
משהו בסרט המדוגם העליון שלה מרגיש קצת ישן.

אני עדיין ממש מחפשת בגדי שבת לבת כמעט שנתיים (18-24M)

ראיתי הרבה דברים אבל חולצה לבד עולה 50 שזה קצת יקר לי בשביל חלק אחד.
ומכנסיים חגיגיות לא מצאתי.
רומפר פחות מתאים לי.
לא אוהבת גרביון מתחת.
ובחורף אני לא אשאיר חשוף.

זה לא קישור שיווקי?
העיקר שמחתי שאת מרוויחה מהקניות שעשיתי 😀

וכבר רציתי גם להעביר קישור כזה ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה