יש את רותי- מתוקינג- כשרות בדץ עם תעודה:אני מחפשת סנדוויצים בדץ עדח בבני ברק
תדברי איתי בבקשה 0527158046אני מחפשת סנדוויצים בדץ עדח בבני ברק
חושבת שאנשים כבר הפסיקו להיות פראיירים לשלם כל לחמנייה עם כמה ירקות וחביתה 25-30 שקלרוצה לברר האם מישהי יודעת האם כדאי להקים עסק בבית של מכירת כריכים בבוקר למוסדות ופרטיים.
מה גובה ההוצאות מול ההכנסות וכו'.
תודה.
בקרבה למקומות תעסוקה יכול לרוץ מאדאני מדברת על למכור לחמניית ויזני'ץ- שבתוכה חביתה, טונה, ירקות במחיר של 10 ש"ח ללחמניה.
אאין כזה דבראני מדברת על למכור לחמניית ויזני'ץ- שבתוכה חביתה, טונה, ירקות במחיר של 10 ש"ח ללחמניה.
בבית? לפרטיים? אתה כבר אחרי בירור ההיתכנות והביקוש לקונספט? האם אנשים פרטיים יכתתו רגלים לבית פרטי כדי לרכוש לחמניה? לדעתי לא, אלא אם זה ימכר בחנויות ואז כבר הרווח מתחלק עם אנשים נוספים. לגבי מוסדות - נשמע מעניין, השאלה מי המוסדות שירכשו דבר כזה? באופן שוטף?אני מדברת על למכור לחמניית ויזני'ץ- שבתוכה חביתה, טונה, ירקות במחיר של 10 ש"ח ללחמניה.
30 ש"ח ומעלה ללחמנייה זה טירוף לא הגיוני לגמרי,אאין כזה דבר
בכל המקומות מוכרים ב30++ שח
לא מכירה את המטורפים שקונים (מי שקונה עושה את זה עם כרטיס סיבוס או תן ביס וכד'
תוכל לנסות להתחיל במגדי בסר, להגיע בבוקר עם עגלה עם כריכים ולראות האם זה עובד,30 ש"ח ומעלה ללחמנייה זה טירוף לא הגיוני לגמרי,
ההוצאות המקסימליות על כריך בוקר הוא בממוצע 4-5 ש"ל לכריך, (אני לא משקלל משלוחן וכדו').
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים