דרוש מידע מחפשת להפיק קליפ חדש ללהקה שלי ,על מי אתן ממליצות (עדיף מנסיון), לא משנה המחיר. תודה.

• הוסף לסימניות
יש אחת מוצלחת מאוד לא כ"כ מפורסמת עשתה לחתונה לקרוב משפחה שלי.
shiraframe:cool:gmail.com
יש לה קטע שיש לה מצלמה קטנה אבל איכותית מאוד בהתחלה זה היה נראה מוזראבל כשרואים את התוצאות זה עולם אחר

• הוסף לסימניות
אניי צלמת וידאו כ6 שנים בתחום
יש לי הרבה מה להציע לך...
מצלמת קרקע+רחפן
עם נסיון רב מאד
אם תרצי אוכל לשלוח לך דוגמאות לעבודות
הרבה הצלחות
בתיה דיקמן (קרמר) 0504165958
B0504165958שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
הי אשמח לשלוח לך תיק עבודות להתרשמות שלחי לי מייל לכתובתs0583203385אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אניי צלמת וידאו כ6 שנים בתחום
יש לי הרבה מה להציע לך...
מצלמת קרקע+רחפן
עם נסיון רב מאד
אם תרצי אוכל לשלוח לך דוגמאות לעבודות
הרבה הצלחות
בתיה דיקמן (קרמר) 0504165958
B0504165958שטרודל גימייל
בתיה אלופה!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תהילה ביטון 0548417077
אלופה!!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
@יעל אלופה
וראיתי כמה וכמה קליפים שלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@*ET* אלופה ברמות!!!

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת משהו בליגה אחרת זה ריקי שטיין-פרודקשטיין

• הוסף לסימניות
rivki3603 שטרודל גימייל ..
רפקא..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה