יש את הגמ"ח של ברלינגר במודיעין עילית,
מבחר די גדול...
אבד לי המספר ואין לי מושג איפה הם גרים.
יש בבני ברק באזור ביהנכס הגדול
איך הגמ"חים האלו?משפחת ברים ביתר עילית0527653138
יש בירושלים ברח' עזרת תורה 052-7141503איך הגמ"חים האלו?
יש לכם נסיון איתם?
דיברנו עם גמ"ח בירושלים, הסכום שהם רצו לא כ"כ הלם את התמורה.
אם יש משפחות שקנו לאירוע ורוצים להשכיר זה יהיה טוב.
נסיון טוב מאוד עם ברלינגר.יש לכם נסיון איתם?
את צודקת לגמרי.@לעת עתה
בלי קשר לנושא האשכול. ראיתי צורך להגיב.
כמה נשים ישבו והקדישו זמן לאשכול שפתחת.
מן הראוי היה לפחות לעשות "לייק"-תודה.... על כל תגובה שמישהי רשמה (לוקח 5 שניות במצטבר לכמה תגובות)
לפני שהגבתי עכשיו רק וידאתי שאת לא חדשה או משהו בפורום. ואת לא.
לתשומת ליבך.
איך אני יוצרת איתך קשר?יש לי 2 חליפות שחורות עם קטיפה ממלאנג' ממש יפות
מתאים לגיל 5 -6 ו 9 - 10
איך אני יוצרת איתך קשר?
052-7160884איך אני יוצרת איתך קשר?
משפחת ברים ביתר עילית0527653138מחפשת חליפות בצבע קייצי
מידות 3,4-5,6-7 וכן 8,10
תודה
אני גם מחפשתיש מידע על השכרת חליפות באלעד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים